Culoarea verde închis este considerată aducătoare de noroc la bani în noul an în multe tradiții și culturi.

Această nuanță, care este o combinație între albastru și galben, simbolizează echilibrul și armonia care pot avea un impact pozitiv în viața noastră.

Potrivit superstițiilor de Revelion, purtarea culorii verde închis în noaptea de 31 decembrie ar putea atrage prosperitatea și bunăstarea pentru întregul an care va urma. Efectul benefic al acestei culori asupra banilor este motivul pentru care mulți oameni aleg să aducă un strop de verde în ținutele lor festive.

Modalități de a integra verdele închis în ținuta de Revelion

Există mai multe opțiuni pentru a folosi nuanța de verde închis în ținuta de Revelion. O variantă este reprezentată de ținutele complet verzi, de la piesele de îmbrăcăminte până la accesoriile și machiajul.

De exemplu, poți alege o rochie sau un costum verde închis, combinate cu pantofi și accesorii asortate, pentru a crea o ținută elegantă și memorabilă pentru Revelion. De asemenea, poți adăuga un machiaj cu accente de verde sau o bijuterie verde închis pentru a completa aspectul festiv.

Dacă nu ești adeptul ținutelor complet verzi, poți opta pentru adăugarea unei singure piese vestimentare în nuanța verde închis. De exemplu, poți purta o bluză sau o fustă verde închis, asortată cu alte piese neutre sau în culori complementare.

De ce să porți roșu în noaptea de Revelion

În timp ce verdele închis este culoarea recomandată pentru a atrage prosperitatea și norocul la bani în noul an, roșul are și el un rol important în tradițiile de Revelion. În multe culturi, roșul este considerat o culoare norocoasă și asociată cu dragostea, pasiunea și energia pozitivă.

Alimentele care nu trebuie să îți lipsească de pe masa de Revelion! Vei avea noroc la bani tot anul

Roșul este o culoare vibrantă și festivă, potrivită pentru a marca trecerea într-un nou an. Purtarea acestei culori în noaptea de Revelion poate aduce o atmosferă plină de bucurie și entuziasm.

De asemenea, roșul este considerat o culoare puternică care poate alunga energiile negative și ghinionul. Astfel, alegerea roșului pentru Revelion poate fi o modalitate de a începe noul an cu o atitudine pozitivă și de a atrage bunăstarea în toate aspectele vieții.

Roșul nu este doar o culoare asociată cu norocul la bani, ci și cu dragostea și pasiunea. În noaptea de Revelion, purtarea roșului poate simboliza dorința de a atrage sau de a întări relațiile romantice în noul an.