De Sfântul Nicolae, Super-wow Nicolas și-a serbat ziua de nume. Cum este foarte activ pe rețelele de socializare, tânărul nu a putut rata ocazia și a publicat o fotografie, având la rândul lui câteva urări pentru sărbătoriți. Dacă până aici totul este normal, surpriza a venit atunci când în secțiunea de comentarii a apărut un mesaj chiar de la Dani Mocanu. Ce i-a transmis manelistul?

Super-wow Nicolas este deja un veteran în mediul online, tânărul a devenit cunoscut datorită clipurilor amuzante pe care le postează în mediul online și a reușit să adune numeroși urmăritor. Așa cum era de așteptat, de Sfântul Nicolae, a venit cu o nouă postare. Acesta a publicat o fotografie cu el și a urat la rândul lui „La mulți ani” celor sărbătoriții. Internauții au reacționat imediat, iar prinde aceștia s-a aflat și Dani Mocanu.

Probabil manelistul s-a plictisit de noutățile de pe contul lui de Facebook, așa că a decis să se amuze pe seama lui Super-wow Nicolas. Acesta i-a lansat o invitație tânărului, iar internauții s-au amuzat copios.

„Nicule? Mergi mă în Germania?”, a fost mesajul lăsat de Dani Mocanu.

Super-wow Nicolas, abordat de Dani Mocanu. Ce propunere i-a făcut manelistul: “Mergi ma?” FOTO
Facebook

Super-wow Nicolas, abordat de Dani Mocanu

Răspunsul lui Super-wow Nicolas a venit imediat, acesta refuzând „propunere” lui Dani Mocanu. Schimbul de replici al celor doi i-a antrenat pe internauți, care s-au grăbit și ei să comenteze situația.

În timp ce unii s-au amuzat propunându-i diverse lucruri lui Super-wow Nicolas, alții au speculat momentul și au spus că o colaborare între cei doi ar fi un real succes.

„Dacă faci un clip cu ăsta spargi toate topurile. O iei pe Vulpița și aia e.”, a spus unul dintre internauți.

Acum, toată lumea așteaptă, din nou, reacția manelistului și speră la o viitoare colaborare a celor doi.