Super-mămica cu 8 copii

Imogen Banham se află pe canapea cu soțul Peter și cei opt copii ai lor și declară în glumă: „Cred că aș putea fi cea mai fertilă femeie din Marea Britanie.”

Dar poate că nu este o glumă. Pentru că Imogen a avut opt bebeluși în nouă ani și jumătate și nu a trecut mai mult de 10 luni fără să fie însărcinată de când fiica sa, Nyla s-a născut în 2009.Iar acum, la aproape 30 de ani, Imogen intenționează să mai aibă câțiva copii.

„Oamenii cred că sunt nebună – dar ador să fiu însărcinată. Îmi place chiar să nasc ”, spune super-mămica care are șapte fete și un băiat.

„Este vorba despre dragoste, conexiune. Îmi place să îi simt în interiorul meu, în momentul în care sunt puși pe pieptul meu. ”

Femeia de 30 de ani a născut al șaptelea copil în drum spre spital, cu ceilalți șase copii în mașină.

„A ieșit în timp ce Peter conducea. Nu a fost sigur să mă opresc și să aștept până să ajung la spital ”, spune Imogen.

Imogen se ridică la 5.30 dimineața pentru a începe rutina zilnică. Peter, care lucrează nopțile, doarme doar patru ore pe zi, astfel încât să poată ajuta cât mai mult.

Când ies, Imogen îi urcă pe copii într-un microbuz de nouă locuri, în timp ce Peter urcă în Ford Ka. „Avem o rutină strictă, spune ea. „Pregătesc de curând prânzurile la pachet și cslc uniforme școlare. Peter ajunge acasă de la serviciu la 6.30 dimineața pentru a-i trezi pe cei mici în timp ce fac micul dejun”.

Lasă un răspuns

Micul dejun înainte sau după antrenament?

Meghan Markle și Kate se alătură soților pentru un eveniment comun, după ce Harry a confirmat ruptura dintre el și fratele său