Imogen Banham se află pe canapea cu soțul Peter și cei opt copii ai lor și declară în glumă: „Cred că aș putea fi cea mai fertilă femeie din Marea Britanie.”

Dar poate că nu este o glumă. Pentru că Imogen a avut opt bebeluși în nouă ani și jumătate și nu a trecut mai mult de 10 luni fără să fie însărcinată de când fiica sa, Nyla s-a născut în 2009.Iar acum, la aproape 30 de ani, Imogen intenționează să mai aibă câțiva copii.

„Oamenii cred că sunt nebună – dar ador să fiu însărcinată. Îmi place chiar să nasc ”, spune super-mămica care are șapte fete și un băiat.

„Este vorba despre dragoste, conexiune. Îmi place să îi simt în interiorul meu, în momentul în care sunt puși pe pieptul meu. ”

Femeia de 30 de ani a născut al șaptelea copil în drum spre spital, cu ceilalți șase copii în mașină.

„A ieșit în timp ce Peter conducea. Nu a fost sigur să mă opresc și să aștept până să ajung la spital ”, spune Imogen.

Imogen se ridică la 5.30 dimineața pentru a începe rutina zilnică. Peter, care lucrează nopțile, doarme doar patru ore pe zi, astfel încât să poată ajuta cât mai mult.

Când ies, Imogen îi urcă pe copii într-un microbuz de nouă locuri, în timp ce Peter urcă în Ford Ka. „Avem o rutină strictă, spune ea. „Pregătesc de curând prânzurile la pachet și cslc uniforme școlare. Peter ajunge acasă de la serviciu la 6.30 dimineața pentru a-i trezi pe cei mici în timp ce fac micul dejun”.