În ultima perioadă, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Jador și Georgiana s-ar fi împăcat. Deși în repetate rânduri artistul a declarat că tânăra este sigura femeie pe care a iubit-o, se pare că de această dată vrea să lase totul în mister. Jador nu a confirmat împăcarea cu fosta iubită, însă nici nu a dezmințit zvonurile. Ce spune Jador despre viața sa amoroasă?

Se pare că Jador și Georgiana ar forma de ceva vreme, din nou, un cuplu. În trecut, artistul mărturisea că tânăra este sigura femeia din viața lui care a însemnat ceva și pare că legătura s-a reluat. Deși au avut numeroase despărțiri și împăcări, cei doi au decis să își mai acorde încă o șansă.

Jador a făcut câteva declarații despre viața sentimentală și a mărturisit că este foarte greu să găsești pe cineva care să te accepte și să te placă pentru ceea ce ești. Acesta a subliniat că numai Georgiana a reușit să facă acest lucru, lăsând de înțeles că ar forma un cuplu și în prezent.

„Un om simplu, este un om simplu. Nimeni nu se uită la el. Tot ce are el mai bun, este sufletul lui. Este de mare preț ca iubirea ta să fie legată de sufletul tău. Am avut și eu asta, dar la un moment dat te maturizezi, îmbătrânești și îți dai seama că lucrurile nu sunt așa. Trebuie să fii fericit, și tu, și persoana de lângă tine. Este mai bine, la un moment dat, să vă separați. Eu nu zic că sunt despărțit sau ceva.

Atunci când ești tânăr și bogat oamenii cred oricum că ești mai bogat decât ești. Pentru că, de fapt, tu nu ai atât. Oamenii nu mai văd valorile tale sufletești. Valorile pe care le ai tu, de fapt, ci valorile tale materiale, valorile profesionale. Georgiana este și va fi cea mai șmecheră femeie pe care am întâlnit-o. Când va fi, dacă va fi vreodată asta, o aștept cu drag”, a declarat Jador, la Antena Stars.

Sunt sau nu împreună? Jador, declarații spumoase despre viața sentimentală. „Să privească în sufletul meu, și nu la cașcavalul din buzunar.”
Social media

Formează sau nu un cuplu Jador și Georgiana

Mai mult, Jador a mai dezvăluit că majoritatea domnișoarelor pe care le-a întâlnit până acum au fost mai mult atrase de banii și de faima lui, fapt ce l-a făcut să își piardă speranța. Cu toate acestea artistul a mai spus că singura care nu a fost interesată de lucrurile materiale a fost tot Georgiana.

„E imposibil ca cineva să nu-l iubească pe Jador, pentru că Jador face parte din mine. Jador sunt eu, este imposibil să nu mai vadă asta. Doar că, din păcate, aici sunt niște probleme. Mă las pe mâna lui Dumnezeu, mi-o da el pe una, care să privească în sufletul meu, și nu la cașcavalul din buzunar. Georgiana, să știi că niciodată nu s-a uitat la cașcavalul meu, că tot veni vorba. Restul, s-au uitat toate, să știi. Toate femeile pe care le-am cunoscut”, a mai spus Jador.