Acestea sunt persoanele publice din România care au avut rezultate școlare cu care nu se pot mândri

Examenul de Bacalaureat a fost dintotdeauna considerat pasul dinspre adolescență spre începutul unei importante etape educaționale. Mulți sunt de părere că odinioară acest prag era unul dificil de trecut față de zilele noastre. Alții susțin că diferit de vremurile trecute ar fi faptul că elevii de acum au acces facil la informație datorită tehnologiei. Asta spre deosebire de cei ai generațiilor trecute care aveau ca materie primă doar manualele și îndrumarea profesorului. Dincolo de aceste diferențe, examenul de Bac nu a fost trecut mereu de toți cei care l-au susținut din prima. Printre cei care nu au amintiri plăcute despre el se numără și câteva vedete din România.

Vedete care au picat Bacalaureatul – Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu a obținut doar 3,60 la Limba și Literatura Română. Influencerița a povestit despre acest aspect al vieții ei, susținând că totul a avut la bază o confuzie. Deși a luat 10 la proba orală de la Limba și Literatura Română, la cea scrisă a confundat două opere literare.

Social Media

Dan Capatos

Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România, iar legat experiența lui profesională nu există dubii. Chiar dacă acum își desfășoară cariera în domeniul comunicării/jurnalism, la examenul de Bacalaureat, tocmai la Limba Română, Capatos nu a reușit să obțină o notă mai mare de 3. Motivul nu a fost unul legat de pregătirea pe care a avut-o pentru pasul respectiv ci un simplu conflict. Acesta a mărturisit că s-a certat cu unul dintre profesorii evaluatori, astfel că a fost eliminat din examen.

Victor Micula a picat examenul de Bacalaureat de două ori

Astăzi un controversat milionar, fiul unui magnat cu afaceri de milioane de euro în România, Victoraș Micula nu a reușit să ia examenul de Bacalaureat din prima. Deși știa să piloteze avionul proprietate personală, totuși, acesta nu a luat examenul nici din a doua încercare.

Iuliana Luciu

Vedeta a picat de asemenea examenul de Bacalaureat. Sora Nicoletei Luciu a contestat nota însă nici după acel pas nu a reușit să promoveze.

Margherita de la Clejani și fratele ei, Fulgy

Copii Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani nu au promovat Bacalaureatul. Margherita a fost extrem de dezamăgită la vremea respectivă că nu a luat notă de trecere la examen. De altfel, fratele ei a trecut prin aceeași experiență.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.