Andreea Tonciu și Anamaria Prodan sunt nu doar prietene bune, cât și rude. Andreea și soțul său, Andrei Niculescu, au fost cununați chiar de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Andreea Tonciu este mai mult ca sigur cea mai mare confidentă a impresarei. De multe ori s-au apărat una pe cealaltă și s-au susținut. Chiar dacă amândouă divele au un temperament vulcanic, sunt prietene bune în adevăratul sens al cuvântului. De când Andreea a plecat să participe la emisiunea “Survivor România”, se pare că Anamaria Prodan îi simte lipsa, dar o încurajează constant de la distanță.

O prietenie adevărată

Anamaria Prodan a postat pe contul ei de TikTok un videoclip care a emoționat foarte mulți internauți. Fanii celor două femei, au apreciat felul în care Anamaria și Andreea se susțin reciproc. De când s-au cunoscut, impresara a avut doar cuvinte de laudă la adresa Andreei Tonciu și de multe ori a declarat că este mândră de ea. Însă, Anamaria Prodan a ținut să menționeze că aceasta este la fel de vulcanică ca ea.

“Noi avem o relaţie foarte bună, suntem o familie, ieşim des, suntem foarte apropiate.

Ea este un om extrem de bun şi sufletist, dar din păcate este foarte impulsivă şi aici are mult de pierdut. Mi s-a întâmplat să merg în diverse cercuri şi să mi se spună că fina mea este nebună, dar nu este deloc aşa. Eu sunt mândră de ea, de evoluţia ei, de sufletul ei frumos şi de prietenia sinceră pe care mi-o oferă. Andreea este un om pe care eu îl iubesc, îl respect şi îl susţin până la capăt. E o învingătoare, e ca naşa ei, o să vedeţi voi. Trebuie să vă sfătuiesc însă să vă feriți de ea când e nervoasă, că e jale mare (râde).”, a mărturisit Anamaria Prodan în urmă cum mai mult timp.