Selly a ajuns în punctul în care banii nu mai sunt o problemă.

Selly se numără printre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară. Aceasta a început să creeze conținut pentru Youtube încă de pe vremea când paltforma nu era atât de cunoscută. În timp ce mulți nu i-au dat nicio șansă, Sellt a perseverat, iar azi culege roadele muncii sale.

Selly este cel mai concret exemplu al faptului că munca continuă nu rămâne nerăsplătită. Craioveanu a avut un șaselea simț și a presimțit că Youtube-ul va fi, peste câțiva ani, una dintre platformele care va genera cei mai mulți bani. Și a avut dreptate. După ce a trecut de pragul de 3 milioane de urmăritori, totul a devenit mult mai simplu pentru vlogger.

Andrei Șelaru, pe numele lui din buletin nu s-a limitat doar la a face conținut pentru online. În urmă cu un an, aceasta a decis să pătrundă și în lumea media și a bătut plma cu cei de la Prima TV. Acela a fost momentul în care Selly a înțeles că nu poate aduce conținutul de pe TV în online și nici invers.

Suma exorbitantă pe care Selly o cheltuie într-o singură lună. Alții nu câștigă atâția bani nici într-un an
Instagram

Selly se așteaptă să gafeze oricând

Acum, Selly are o armată de oameni care se ocupă de imaginea lui și nu numai. Imaginea vloggerului este atât de puternică în prezent, încât poate fi considerată un brand. Craioveanul generează sute de mii de euro pe lună, dar și cheltuielile sunt pe măsură. În categoria aceasta nu intră doar mofturile pe care și le satisface, ci și banii pe care îi investește în echipa lui de profesioniști.

„90%, o proporție covârșitoare din veniturile pe care eu le generam, erau venituri dintr-o singură sursă: asocierile cu brand-urile, reclame plătite. Toate bune și frumoase. Făceam bani cât nu puteam duce și nici n-aveam costuri la vârsta aia. Acum, am costuri. Eu cheltui vreo 10.000 de euro pe lună, cu tot ce fac.

Atunci n-aveam pentru că eu le făceam pe toate, eu editam. Efectiv, nu prea aveam costuri. Aveam venituri de sute de mii pe an, fără costuri, era Paradis. Dar, am identificat o problemă în asta. Atunci când lucrurile merg bine, tinzi să fii orb la probleme. Nu e bine să ai o singura sursă de venit, mai ales dacă sursa aia de venit e asta de care zic eu”, a spus Selly în online.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.