În ultimii ani, Mihai Trăistariu a fost un personaj destul de controversat. Acest lucru a fost o urmare a aparițiilor sale în lenjerie intimă, fotografii care au creat „valuri” pe rețelele de socializare. Mulți l-au criticat pentru gestul său, însă puțini știu faptul că artistul a câștigat o sumă fabuloasă de pe urma acestui lucru.

Mihai Trăstariu a fost ofertat cu suma de 10.000 de euro de către un site cu haine online pentru a poza în lenjerie intimă. Tot ceea ce trebuia să facă artistul era să se pozeze în diferite ipostaze și diferite locuri în lenjeria intimă trimisă de către cei cu care colabora. Pentru acest lucru, vedeta și-a rotunjit veniturile cu 10.000 de euro și cu 23 de noi perechi de chiloți și boxeri.

Mihai Trăistariu:„Am primit 10.000 de euro pentru a poza în chiloți..”

@lora_blogger8

#tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #lora_blogger #viral #fy #mihaitraistariu

♬ sunet original – Lora Blogger

„La vreo lună distanță mă trezesc și cu un telefon de la o firmă online. Nu-i mai zic numele. Era un site care vindea de toate, dar avea un segment de lenjerii. Și zice: Fii atent, domnule Trăistariu! Facem un barter, îți dăm 10.000 de euro și 23 de perechi de boxeri, chiloți și tu pui poze toată vara cum vrei tu. Nu trebuie să pui tag cu noi să se vadă că e reclamă.

Uite, am făcut și chestia asta. Am luat 10.000 de euro, nu neapărat pentru bani. De aia zice lumea că am avut demență, nebunie, că n-a fost doar un chilot. (..) Am ținut-o langa o vară numai pe poveste asta. A ținut asta o vară până înspre toamnă.” a declarat Mihai Trăistariu

În momentul de față, artistul nu mai colaborează cu această firmă, însă nu duce lipsă de bani. Ba din contră! Pe lângă banii pe care-i obține de la evenimentele unde cântă, Mihai Trăistariu are și câteva apartamente la malul mării pe care le închiriază și care îi aduc venituri substanțiale.