Se pare că decepțiile în dragoste i-au adus celebritatea lui Andi Constantin. Acesta a devenit cunoscut publicului larg datorită show-ului „Insula iubirii”, iar participarea lui în emisiunea de la Antena 1 a venit ca o „răzbunare” pentru cea care îl făcuse să sufere. Cum a ajuns Andi Constantin în lumina reflectoarelor?

„Insula iubirii” a fost rampa de lansare pentru Andi Constantin. Recent, acesta a dezvăluit cum a decis să participe la emisiunea de la Antena 1, care i-a adus succesul. Se pare că faimosul „Burlac” a intrat în lumina reflectoarelor în urma decepțiilor în dragoste. Acesta a fost rănit, iar a doua oară când a trecut printr-o despărțire și-a dorit să îi dea o „lecție” fostei partenere.

Mai exact, Andi Constantin a vrut să îi demonstreze tinerei că ar fi fost demn de iubirea ei și că poate deveni un bărbat dorit să multe femei. Așa că a decis să participe la casting-ul de la Antena 1. „Planul” a funcționat perfect, Andi devenind imediat un sex simbol și chiar s-a împăcat cu fosta parteneră.

„Prima oară am suferit acum zece ani, adică la două zeci de ani, «my only true love», am plâns mult. Un an am jelit după ea! Nu am putut trece peste acea despărțire.

A doua oară când am suferit din cauza unei femei a fost acum cinci ani, până să devin celebru. La primul show «Insula» m-am dus datorită unei despărțiri. Nu aș fi făcut asta niciodată. Nu m-aș fi dus la un show de televiziune, nu era în aria mea de interes. În schimb ca să trec peste despărțire am îmbrățișat necunoscutul și frica de expunere, imboldul fiind despărțirea. Ne-am împăcat după aceea! E o carte de scris acolo.”, a mărturisit Andi Constantin, potrivit Cancan.ro.

Suferința din dragoste l-a făcut celebru! Cum a ajuns Andi Constantin în atenția publicul. „Un an am jelit după ea…”
Facebook

„Burlacul”, din nou sigur

Andi Constantin a sperat că își va întâlni aleasa în cadrul emisiunii „Burlacul”, însă șansele nu au fost de partea lui. La finalul show-ului, tânărul a ales-o pe Ana Bene, iar după terminarea filărilor cei doi au încerca să construiască o relație. Din păcate, se pare că lucrurile nu au funcționat așa cum trebuie, iar Andi se află, din nou, în căutarea iubirii.

„În primul rând, faptul că ea a câștigat, sau că a rămas ultima în acel show, nu garanta că o să avem o relație impecabilă! Eu, la ultima ceremonie, i-am spus franc faptul că nu o iubesc, dar o admir și mi-aș dori să îmi permită să o cunosc într-atât încât să mă îndrăgostesc.

Mi-am dorit foarte mult să construiesc alături de ea, însă consider că am luat o decizie bună, pentru că și ea a acceptat să fie într-o relație cu mine. Chiar dacă nu mai suntem împreună, putem spune că avem o relație foarte bună de prietenie. Suntem foarte apropiați, am câștigat o persoană dragă!”, a mai spus Andi Constantin.