Tratamentul inovator pentru adenomul de prostată, cunoscut și sub denumirea de prostată mărită, și-a dovedit eficacitatea prin succesul obținut la Spitalul Clinic SANADOR, unde a fost implementată prostatectomia radicală robotică ca tratament de vârf. Tehnica minim invazivă, efectuată cu ajutorul sistemului robotic da Vinci Xi, renumit pentru precizia și finețea inciziilor, asigură o recuperare rapidă și reduce semnificativ riscul complicațiilor.

Pacientul Gheorghe a fost tratat cu succes pentru adenomul de prostată la acest centru medical de excelență, unde Conf. Dr. Constantin Gîngu, medic primar urologie și coordonator pentru Chirurgia Urologică Oncologică și Reconstructivă, i-a recomandat această procedură revoluționară. Gheorghe și-a exprimat întreaga satisfacție și recunoștință față de echipa medicală, comparând talentul medicului cu cel al unui pictor.

La Spitalul Clinic SANADOR, pacienții beneficiază de un nivel înalt de îngrijire medicală, având acces la consultări de specialitate și investigații realizate cu echipamente avansate. Datorită experienței vastă a medicilor urologi și a investiții contante în tehnologie de ânaltă precizie, intervențiile chirurgicale sunt efectuate cu un nivel maxim de siguranță, iar pacienții se recuperează în condiții optime în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, clasificată la categoria I pentru nivel de competență extinsă.