Diana Gureșoaie a devenit celebră în urma poveștii de iubire pe care a avut-o cu Cristi Tănase, fost jucător la FCSB. După despărțirea de fotbalist, bruneta a decis să facă anumite schimbări radicale în viața sa.

Anii au trecut, iar aceasta s-a transformat într-o divă care atrage toate privirile. A renunțat la relațiile cu fotbaliștii și s-a focusat mai mult pe imaginea ei. S-a ‘tunat’ și a început să poarte numai piese vestimentare semnate de designeri celebri.

„Strâmba lui Dodel”, în ipostaze desprinse din filmele pentru adulți

În prezent, Diana Gureșoaie a ajuns să arate ca o bombă sexy în toată regula. Pe rețelele de socializare, aceasta își delectează fanii cu poze incendiare. Ba mai mult de atât, bruneta nu a avut rețineri să se dezbrace de haine și să se pozeze aproape goală, mai ceva ca-n filmele pentru adulți.

Astfel, Diana Gureșoaie le-a luat mințile bărbaților cu cele mai noi fotografii recente pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Aceasta a renunțat la haine și s-a pozat în ipostaze fierbinți, spre surprinderea fanilor virtuali. Diana Gureșoaie a îmbrăcat un body negru, extrem de decupat și mulat, care i-a scos în evidență posteriorul tunat la medicul estetician.

foto: Instagram

Diana Gureșoaie, implicată în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”

În anul 2015, Diana Gureșoaie a fost la un pas să fie arestată în „dosarul prostituatelor de lux”. Diana fusese inițial condamnată la 2 ani de închisoare cu suspendare, însă procurorii au decis să o cerceteze sub control judiciar. După aflarea sentinței, ea a fost plecată o perioadă de timp la Miami.

Lavinia Despina și Diana Gureșoaie, persoane publice, care pozau, public, în fotomodele, conduceau o adevărată rețea de proxenetism.

Conform procurorilor, din grupare făceau parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete tv. Printre afaceriștii care știau de această rețea s-a numărat și Ioan Neculaie. La vremea respectivă, Diana Gureșoaie a recunoscut că a primit bani de la milionarul Ioan Neculaie, în schimbul unor favoruri sexuale.