Reclamă
Reclamă

O stradă din centrul orașului Galați a început să se surpe brusc, creând o groapă periculoasă în care a rămas blocată o mașină parcată. Incidentul a avut loc în fața unei terase, unde proprietarul mașinii se oprise pentru a bea o cafea.

Șoferul povestește că a auzit un zgomot puternic urmat de o bufnitură, moment în care porțiunea din stradă unde era parcat a cedat, înghițind roata spate dreapta a mașinii. „Am reușit să îmi mut imediat mașina, dar în urma ei a rămas o groapă cu un diametru de aproape doi metri,” a declarat șoferul.

Nu este prima dată când astfel de incidente au loc pe Strada Navelor din Galați. În ultimii 10-15 ani, strada a mai fost afectată de surpări similare, cea mai recentă având loc în 2018 când s-a format un crater cu diametrul de patru metri, iar conducta de apă a cartierului s-a spart.

Reclamă

Autoritățile locale nu au oferit încă o declarație oficială privind incidentul, dar locuitorii sunt îngrijorați de starea infrastructurii rutiere din zonă, care pare să fie vulnerabilă la astfel de fenomene.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro