Stormy Daniels, cunoscută pentru implicarea ei într-un scandal de rang înalt cu fostul președinte american Donald Trump, se pregătește să depună mărturie în primul proces penal intentat unui fost președinte american. Trump este acuzat că a ascuns rambursarea unei plăți de 130.000 de dolari către Daniels, cu scopul de a-i cumpăra tăcerea înainte de alegerile din 2016.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a anunțat pe rețelele sociale că anticipează să fie martor al acuzării. Avocații lui Trump au contestat mărturia ei, afirmând că ar putea aduce povestiri inventate în instanță.

În ciuda criticilor și atașcurilor vitriolante, Daniels și-a îmbrățișat rolul de critic vocal al lui Trump. Un documentar recent lansat de Peacock o prezintă pe Daniels discutând despre impactul emoțional al implicării în acest scandal, precum și despre determinarea ei de a-și trăi „visul american”.

Daniels nu este doar o personalitate din lumea divertismentului pentru adulți, ci și o autoare, regizoare și personalitate media, luând parte și la activități de cercetare paranormală prin reality-show-ul său, „Spooky Babes”. A cochetat chiar și cu posibilitatea de a candida la Senatul SUA.

Este de remarcat că cazul penal împotriva lui Trump a stârnit controverse politice, cu unii critici afirmând că procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, nu ar fi trebuit să se concentreze pe acest caz. Cu toate acestea, Daniels stă ferm în fața criticilor, amintindu-le prin rețelele sociale despre reziliența ei în fața adversității.

În centrul procesului se află plata facută de Trump în octombrie 2016, în contextul îngrijorărilor legate de impactul afirmațiilor sale controversate despre femei asupra campaniei prezidențiale. Daniels își continuă viața personală și profesională, combinând rolurile de mamă, profesionistă în industria divertismentului pentru adulți și activistă.