Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a mărturisit în detaliu întâlnirea sa cu fostul președinte SUA, Donald Trump, în cadrul unui proces desfășurat la New York. Evenimentele descrise de Daniels datează din 2006, când aceasta susține că a avut relații intime cu actualul candidat la președinție. Plata unei sume de 130.000 de dolari către Daniels, menită să ascundă această întâlnire, stă la baza acuzațiilor aduse lui Trump, plata fiind efectuată înaintea alegerilor prezidențiale din 2016.

Conform declarației sale, întâlnirea cu Trump a avut loc după ce a fost abordată de un bodyguard al acestuia, care i-a transmis invitația miliardarului la cină. Daniels relată că seara a evoluat într-o manieră neașteptată, cu Trump primind-o în camera sa de hotel în pijamale de satin și discuțiile întorcându-se rapid spre subiecte sensibile. Actrița descrie o serie de întâmplări bizare și amuzante, precum găsirea unei pensete de aur în baia lui Trump, dar și momente tensionate, când s-a simțit speriată de situație.

Mărturia lui Daniels continuă cu descrierea unei întâlniri ulterioare la un club de noapte, unde Trump a prezentat-o ca fiind ‘micuța mea prietenă, Stormy’ și încercările ei eșuate de a face publică povestea relației lor. Actrița afirmă că nu a încercat să obțină bani pentru povestea sa, ci a dorit doar să devină publică informația, mai ales după înregistrări controversate ale lui Trump legate de comportamentul său față de femei.