Sensy ne prezintă cea mai spectaculoasă vedere a unui restaurant.

Veneția este unul dintre cele mai romantice și spectaculoase orașe din Europa. Aici te poți relaxa într-o gondolă pe canalele pline sau apă sau te bucuri de frumusețea orașului și a împrejurimilor. Influencerița Sensy este în vacanță și a împărtăși cu fanii de pe rețelele de socializare un lucru inedit. Există o masă la un restaurant ce este rezervată tot timpul anului.

Veneția se bucură de o mulțime de turiști anual ce pășesc în locurile superbe cu care se mândrește. Sensy, fosta concurentă de la „Bravo ai Stil!” a plecat în vacanță în faimosul oraș, dar nu a uitat de urmăritorii săi de acasă. Aceasta a prezentat masa unui restaurant de pe unul dintre canale ca fiind „cea mai rezervată” pentru toată perioada anului. Motivele sunt diverse și veți vedea în videoclipul de mai jos.

Vederea este una superbă către apa și gondolele care trec cu turiști, oferind un aer atât de romantic, încât te îndrăgostești pe loc. Masa este aranjată cu o față de masă de un alb impecabil și un buchet de flori. Totodată, decorul nu poate fi ratat, căci verdeața și ghirlanda luminoasă îți atrag imediat atenția.

@sensy Cam misto, nu??? #sensy ♬ original sound – sensy

Sensy. probleme înainte de nuntă

Sensy se va căsători cu alesul inimii sale la sfârșitul lunii septembrie. Oricât de bine stau pregătirile în ceea ce privește aranjamentele și locația, viitoarea mireasă nu are pregătit nimic. Aceasta nu are rochia făcută și nici pantofii cumpărați, pe care îi găsește doar în afara țării.

„N-am nici pantofi, am fost în vacanță și trebuia, era pe listă acolo, să-mi iau anumiți pantofi și nu i-am luat. Acum mi-am adus aminte când ai spus tu că nu am nici rochie, nici pantofi și nici o parte din muzică. Pantofii ăia nu îi găsesc în țară (…) Pentru nuntă vreo trei, pentru cununie vreo două ținute și sunt așa mai speciale, necesită un material special, care trebuie comandat. Am dat deja comanda, trebuie să vină.”, a spus Sensy pentru Antena Stars. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.