Sterilizarea aerului din sălile în care se efectuează operații ce țin de domeniul chirurgiei se efectuează printr-un întreg proces. Totul este însă posibil cu ajutorului unui aparat de purificare a aerului.

Reclamă

 Sterilizarea cu ajutorul nebulizatorului

Sterilizarea aerului într-o sala de operație se efectuează conform procedurilor medicale. Înainte și după fiecare pacient, întreagă încăpere este curățată, iar aerul purificat. Această procedura nu ar fi atât de eficientă dacă nu ar fi utilizat un aliat minune: nebulizatorul. Aparatul care funcționează după o tehnologie de înalta generație, filtrează aerul și distruge posibilele particule ce ar pune în pericol starea pacientului. A tehnologia este avansată, iar aparatură creată în ultimii ani oferă serviul fără cusur. Incă de acum 30 de ani însă în încăperile în care se efectuau operații, aerul era curățat prin sterilizare volumetrică.

Reclamă

Sterilizarea în 2020 se realizează cu aparatură de tip 3D. Puțini știu însă că un antreprenor român a creat acest dispozitiv. Acesta susține că  România nu deținea înainte astfel de aparate și le folosea pe cele importate. Mai nou, nebulizatoarele 3D sunt fabricate la noi în țară

”Utilizăm niște nebulizatoare care până acum 5 ani erau aduse din import.Am început noi să le producem aici și așa au apărut pe piață.Dar acest sistem de nebulizare practic îți tratează întreagă volumetrie a camerei și astfel ai un spațiu cât se poate de sigur.” a declarat Dan Beiu, antreprenor

 

Sterilizarea cu nebulizatorul 3D

Sterilizarea cu noul aparat se realizează în doar 4 minute pentru o singură sala de operație..Având în vedere criză acută din spitalele de stat a aparaturii, antreprenorul susține că ar trebui că statul să apeleze la servicile sale. Astfel,susține el am folosi soluții românești care pot fi la fel de eficiente că cele de import. Compania lui dan Beiu a produs până în prezent peste 150 de nebulizatoare de tip 3D . O parte dintre acestea sunt folosite în aeroporturi, clinici medicale, spații industriale.