Apar informații cutremurătoare în cazul tragediei din 2 Mai, provocată de un tânăr de 19 ani, drogat cu 6 substanțe interzise.

Oamenii legii au interceptat mai multe discuții între Vlad și Miruna Pascu. Mama lui a încercat să se folosească de influența sa ca să-i cumpere libertatea. 

Conversație halucinantă între Vlad Pascu și mama lui

La aproape o lună de la accidentul din stațiunea 2 Mai, când Vlad Pascu a intrat în plin într-un grup de persoane și a ucis două dintre ele, apar stenograme făcute de oamenii legii.

Inițial, în spațiul public s-a crescut că tânărul a fost abandonat de părinții săi în închisoare, conform unor informații pe surse din presă. Aceleași surse au declarat că tânărul nu a fost vizitat la închisoare nici de mama și nici de tatăl lui, care sunt divorțați.

Cei doi au transmis un comunicat de presă comun, prin care au susținut că nu vor să-l scape pe Vlad de repercusiunile acțiunilor lui. Nimic mai fals însă.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii DIICOT au dezvăluit că aceasta a amenințat unii dintre martori, ba chiar a vrut să-i cumpere fiului ei o imagine mai bună portretizată de jurnaliști.

O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă., se arată în stenograme.

În plus, Miruna Pascu l-ar fi instruit clar pe fiul ei ce să facă ca să scape de orice pedeapsă.

Te rog frumos, nu mai vorbi cu nimeni, nici acum. Apropos de vorbit. În afară de avocat și cu mine și atât (n.l. neinteligibil) nu mai vorbi cu nimeni. Pentru că lucrurile nu sunt așa cum le vezi tu. Nici la colegii tăi nici la nimeni. Nu sunt. Tu ai tendința să trăncănești. (…) Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din căcatul ăsta. Și nu le fac gratis., i-ar mai fi spus aceasta fiului său.