Speak a pus țara la cale, astfel că a lansat o nou set de clipuri foarte interesante pe canalul său de YouTube. Care este scopul acestor clipuri care, de altfel, sunt și foarte apreciate de fani? Acestea fac parte dintr-o serie care se numește ”DE SPEAK Firu-n Patru în #AsiaExpress”. După cum spune și numele, aceste clipuri au ca scop dezvăluirea sau oferire de detalii cu privire la xperiența partcipării în cadrul emisiunii ”Asia Express”.

Reclamă

Ca să fie tot tacâmul, are alături și invitați special. Nimeni altul decât unul intre cei doi câștigători ai marelui concurs, Răzvan Fodor. Așa că primul episod din cadrul acestei serii a debutat cu un câștigător. Premiul a constat într-o sumă de 30.000 de euro, câștig care a fost împărțit între Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Reclamă

Pentru ca formula secretă pentru succesul clipului să fie completă, cine credeți că a mai apărut în cadru? Ștefania, iubita lui Speak. Cu care urmează să se și căsătorească în viitorul apropiat.

În debutul clipului, Speak a ținut să explice ceea ce se va întămpla, de fapt, în cadrul clipurilor din această serie. Se pare că în fiecare episod va apărea și câte un invitat special. Nu va fi vorba neapărat despre un fost concurent din cadrul competiției ”Asia Expess”, ci și despre oameni normali, fani, care au dorința de a afla cât mai multe despre subiectul propus de Speak.

Așa că Răzvan Fodor a dorit să știe ce alți invitați speciali vor mai fi invitați, aflând, astfel, că vor și personalități din afara emisiunii ”Asia Express”. Ștefania a completat, spunând că e vorba despre fani, oameni care-și doresc să vadă tot. Fodor, premeditat sau nu, a conchis că Orban nu ar putea fi invitat, moment în care Ștefania… a comis-o.

Cum a decurs discuția dintre Speak, Ștefania și Răzvan Fodor?

Speak: Noi vom comenta cu diferiți invitați din emisiune și nu numai (n.red. – după fiecare episod difuzat)
Răzvan Fodor: Cum adică nu numai? Pe cine mai chemi?
Speak: Vreau să mai chem și din afara emisiunii.
Ștefania: Gen fani, oameni care-și doresc să vadă tot.
Răzvan Fodor: Am înțeles, deci nu-l chemi pe Orban sau…
Ștefania: Cine-i Orban?
Răzvan Fodor: Ludovic Orban.
Speak: Un fel de băiat.
Răzvan Fodor: Un…politician.