Iubita artistului a avut parte de critici acide în mediul online. Totul are legătură cu look-ul ei.

Cristina Ștefania se numără printre vedetele noii generații, fiind extrem de îndrăgită pentru flerul ei.Partenera lui Speak are o comunitate uriașă în online, cu care menține constant legătura.Focoasa dansatoare are parte de numeroase complimente pentru aspectul ei fizic, dar și pentru personalitatea jovială. Pe lângă miile de aprecieri, vedeta are parte și de critici.

Pusă la zid pentru ținuta ei

În sezonul evenimentelor, Speak și Ștefania lui nu fac rabat de la a răspunde pozitiv invitațiilor. Cei doi au luat parte ieri la un eveniment privat, unde au avut de respectat un dress code. Speak a optat pentru o ținută casual, de culoare neagră. Ștefania a ales o rochie îndrăzneață de culoare mov. Piesa vestimentară avea un decupaj generos în zona bustului, pentru care fanii au taxat-o scump.

Sursa foto: Instagram

Dacă unii dintre aceștia au considerat că artista ar fi gravidă, alții i-au transmis direct că rochia nu o avantajează deloc.

Ce rochie urâtă….”/”Rochia aia ciudată nu avantajează pe nimeni”/”Îți ies coastele prin rochița aia”/”Oribil!Zici că ai buzunar” , au fost doar câteva dintre replicile acide ale urmăritorilor celebrului cuplu.

Au planuri mărețe pentru viitor

Dacă momentan sunt angrenați în activitățile profesionale, pe viitor, cei doi parteneri vor să își unească destinele. Speak și iubita lui își doresc o nuntă ieșită din tipare, pe plajă. Focoasa dansatoare visează să poarte în ziua cea mare trei rochii de mireasă, fără a ține cont de vreo limită de buget.Celebrul cuplu va împlini în curând 6 ani de relație, iar întrebările despre căsătorie le sunt adresate tot mai des.

Pentru artist, prioritară a fost achiziționarea unei locuințe. Astfel, anul trecut, Speak și Libelula, s-au mutat în casă nouă. Pentru o astfel de investiție, cântărețul a alocat un buget semnificativ. Din acest motiv, nunta a rămas pe un loc secund în lista de priorități.

Dacă pe plan personal,totul merge strună și pe cel profesional, Speak a reușit să își atingă visul. De peste 6 luni, artistul are un podcast online în cadrul căreia are diverși invitați. Fanii sunt încântați să îl vadă într-o astfel de postură, astfel că acesta nu duce deloc lipsă de vizualizări.

 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.