Ștefania le-a făcut o farsă de zile mari urmăritorilor ei din mediul online.

Ștefania le-a tras cea mai mare țeapă fanilor, iar mulți dintre ei chiar au crezut-o. Iubita lui Speak și-a făcut zilele trecute o schimbare de look impresionantă. Vedeta renunțase la părul lung și șaten și optase pentru unul blond și scurt. Părerile admiratorilor au fost împărțite în ceea ce privește alegerea făcută de „Libelula” lui Speak. În timp ce unii au admirat-o pentru curaj, alții au criticat-o spunându-i că seamănă cu Raluca Bădulescu.

Vedeta și-a liniștit fanii, după ce le-a spus că a fost doar o glumă. Mulți și-au dat seama că nu este o schimbare de look reală, dar alții au căzut în plasă din prima. Ștefania a spus că își punea peruca în fiecare dimineață, pentru ca planul ei să funcționeze. Ea le-a povestit fanilor de pe Instagram și de ce a luat această decizie.

Ștefania le-a făcut o farsă fanilor

„Libelula” lui Speak este o mare iubitoare de peruci și a vrut să încerce ceva nou. A reușit astfel să șocheze internetul cu apariția sa. În plus, fosta concurentă Asia Express a precizat că vor mai exista astfel de schimbări și pe viitor. Așadar, vedeta are de gând să își mai surprindă fanii și cu alte schimbări; despre care ar trebui să știe de la început că nu sunt pe bune.

„În fiecare dimineață mă trezeam și îmi puneam peruca”, a declarat Ștefania.

„De acum să nu vă speriați când o să mă vedeți într-o poză blondă, într-o poză șatenă, cu părul lung, într-o poză poate roz”, a mai declarat artista.

„Îți stătea mai bine înainte, acum nu te prinde deloc…”, „NUUUUU. Blond nuuuuu”, „Zici că e drogată”, „Mamăă, ești exact la Raluca Bădulescu!”, „No hate….dar mi se pare că aduci a Raluca Bădulescufără breton, cel puțin la prima vedere am crezut că ești ea.”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase ale unor internauți, de zilele trecute.

 

Share.