Ștefania, iubita lui Speak, a vorbit pentru prima dată, despre experiența ei cu depresia. Până acum, vedeta nu a dat detalii despre acest subiect.

În cadrul unei sesiuni de întrebări desfășurată pe Instagram, iar un fan a întrebat-o Ștefania, logodnica lui Speak, dacă a avut vreodată probleme cu depresia.

Ștefania, iubita lui Speak, vorbește pentru prima dată despre experiența ei cu depresia

Fără să stea prea mult pe gânduri, Ștefania a răspuns la întrebare cât se poate de deschis, uimindu-i pe admiratorii din mediul virtual cu sinceritatea ei.

„Da, am fost, o singură dată, acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei.

Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania, logodnica lui Speak despre experiența ei cu depresia.

Ștefania, iubita lui Speak, vorbește pentru prima dată despre experiența ei cu depresia: „Mă obligam să...”
Instagram

Cum a reușit să treacă peste momentele grele de atunci

Totodată, Ștefania, iubita lui Speak, le-a explicat fanilor că deși acea perioadă din viața ei a fost una foarte dificilă, a reușit să treacă singură peste ea. Totodată, vedeta le-a oferit fanilor și câteva sfaturi despre ce ar trebui să facă atunci când suferă de depresie.

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart.

Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus Cristina Ștefania pe pagina personală de Instagram.