Ștefania, hot hot hot! Logodnica lui Speak pare că este din ce în ce mai sexy! Artista a făcut ravagii cu o nouă fotografie pe care a postat-o pe rețelele de socialzare fix din…baie.

Se pare că Ștefania se mândrește nu doar cu o carieră de succes. Aceasta are parte și de un iubit care o iubește necondiționat, dar și de un aspect fizic fără cusur. Cuplul format din Ștefania și Speak este foarte iubit și apreciat de fani. Mai ales după ce aceștia au participat în cadrul competiției ”Asia Express”, artiștii au devenit foarte iubiți de cei de acasă. Au dat dovadă de faptul că iubirea este mai presus de orice. Cu toate că nu au plecat acasă cu marele premiu, aceștia și-au dat seama de faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ștefania a făcut ravagii din nou cu trupul său

Ștefania, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, pozează în cele mai fierbinți ipostaze. Așa s-a întămplat și de această dată. Cântăreața a pozat din baie, scoțându-și în evidență formele de invidiat. Fanii de pe rețelele de socializare i-au adus numai complimente și au lăudat-o pe aceasta datorită felului în care arată.

Ștefania, imagine în lenjerie intimă direct din baie! Imaginea care a încins tot internetul / FOTO

Fără vreo urma de inhibiție, frumoasa Ștefania s-a fotografiat din nou într-o ipostază foarte sexy spre deliciul tutror bărbaților care o urmăresc în mediul online. Frumoasa burnetă se bucură de atenția foarte multor fani. A dat dovadă că este extrem de descurcăreață în plan profesional și că este poate avea un succes formidabil în cazul în care există motivație, persevernț și dorință în acest sens.

„💜 Astăzi este vorba despre relaxare. 💜”, a fost mesajul pe care frumoasa artistă l-a postat pe rețelele de socializare în descrierea fotografiei răvășitoare. Imaginea a fost foarte apreciată de fanii acesteia, dovadă fiind numărul mare de like-uri pe care l-a strâns într-un timp extrem de scurt.