Ștefania și Cristian au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din emisiunea matrimonială. Relația celor doi nu a durat prea mult. După ce a fost descalificat, Cristian a decis să rupă legătura cu iubita sa. Recent, tânăra a mărturisit ce s-a întâmplat între ei, de fapt. 

Ștefania: Mă făcea să mă simt iubită și apreciată

La scurt timp după ce a fost descalificat, tânărul a mărturisit că nu a iubit-o pe Ștefania. La auzul acestor declarații, blondina a ținut să precizeze că nu așa au stat lucrurile. Ștefania a declarat că a simțit afecțiune din partea tânărului și că nu înțelege de ce a putut spune așa ceva, Ștefania arătându-și surprinderea față de afirmațiile lui Cristian.

„Din punctul meu de vedere a fost iubire, eu așa am simțit. Mă făcea să mă simt foarte în largul meu, când eram în preajma lui eram foarte vulnerabilă și mă făcea să mă simt iubită și apreciată.

Asta am simțit eu. Ce a declarat el aici sau în altă parte, cum că între noi a fost doar atracție fizică, nu e adevărat. El mi-a spus mie altceva”, a mărturisit Ștefania pentru WOWnews.

Ștefania, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, mai sinceră ca niciodată. Regretă sau nu blondina despărțirea de Cristian
Captură Tv

Dragoste cu năbădăi între Ștefania și Cristian

Tânăra a povestit că a încercat să ia legătură cu fostul iubit după ce a fost eliminată, dar nu și-a dorit să vorbească cu ea. Enervată de atitudinea lui Cristian, Ștefania l-a blocat. La doar câteva zile l-a deblocat din dorința de a lămuri cu el situația. Chiar și așa, tânărul a blocat-o a doua zi și nu au mai ajuns să discute despre relația lor.

„După ce am ieșit din emisiune i-am dat un mesaj, dar nu prea a vrut să vorbească cu mine. I-am dat block, am zis că poate așa pot să trec peste, dar ulterior l-am scos de la block, că am zis asta e, trebuie să rămânem prieteni și a doua zi m-a blocat el”, a mai spus tânăra.