Ștefania și Speak au demonstrat de-a lungul timpului că sunt suflete pereche și că destinele lor trebuie să meargă mână de mână. La ceva timp după ce a cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii ”Asia Express”, artista postează o fotografie suspectă în mediul online. Abdomenul la vedere le dă de înțeles fanilor că ar fi vorba de o sarcină. Oare așa să fie?

Ipoteza fanilor este și mai mult întărită cu cât Speak, cu numai câteva ore în urmă, a vorbit despre cât de mult iubește copiii și că este extrem de nerăbdător să devină tată și să își admire pruncul.

Ștefania urmează să devină mamă?

După ce Ștefania a publicat o imagine în care are abdomenul la vedere, unii fani i-au rostit imediat întrebarea cu privire la sarcină. Este adevărat faptul că iubita lui Speak depune eforturi substanțiale pentru a se menține atât de bine în formă, iar cine nu știe ce presupune acest lucru nu știe cât de mult muncește Ștefania. Zăpăcește orice bărbat cu formele sale apetisante, mai ales atunci se dezlănțuie cu mișcări de dans care mai de care mai provocatoare.

În una dintre postările artistei, în ciuda faptului că are o atitudine destul de sexy, admiratorii acesteia imediat au intrat la bănuieli. Așa că fanii deja așteaptă vestea cea mare, mai ales după ce Speak a vorbit cu atâta pasiune că își dorește să devină tată.

Ștefania este însărcinată? Fanii au intrat la bănuieli după ce au văzut fotografia: ”Ești cumva însărcinată?”

Speak, nerăbdător să vină pe lume primul lui copil

Ieri, Speak a vorbit despre cât de mult își dorește să devină tată și despre cum s-ar vedea în această postură. Se pare că este de-a dreptul topit după nepoțica lui și abia așteaptă să se bucure în același fel și de propriul copil. Artistul mărturisește că va fi, fără nicio urmă de îndoială, ”leșinat” de-a dreptul după puiul de om care, pe deasupra, le mai și semăna părinților.

„A fost foarte bine, mi-am văzut nepoata. M-a leșinat, nu mai pot de dragul ei. Râde întruna, este foarte sociabilă, nu este smiorcăită, este durducă așa. Este ceva extraordinar. În momentul în care eu o să am un copil și o să văd tot felul de grimase din astea, eu cred că leșin. Te uiți la un om că seamănă cu tine și cu nevastă-ta, este ceva extraordinar. Eu cred că o să stau mai mult pe la spital, leșinat decât să stau cu copilul.”, a spus Speak pe Instagram.