Ștefania e mai sexy ca niciodată și și-a scos formele apetisante, dar și lenjeria intimă la înaintare pe Instagram. Vedeta s-a pozat într-o ipostază icendiară și i-a pus pe toți bărbații care o urmăresc pe jar. Cu siguranță, mulți o admiră pe ”Libelula” lui Speak, dar și geloși pe el. Ce bărbat nu și-ar dori lângă el o femeie atât de frumoasă și atât de bună precum Ștefania?

Cum s-a pozat vedeta?

Înainte de Asia Express, oamenii o știau pe Ștefania doar ca fiind iubita lui Speak. După participarea ei la îndrăgita emisiune, oamenii au început să o perceapă altfel. Între timp, Ștefania a ajuns una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră, cu mii de fani în toate zonele țării. Pe lângă faptul că aratp bombă, Ștefania este și foarte, foarte talentată. Dansează, cântă, face vlog, știe să se machieze…ce-și poate dori iubitul ei mai mult de atât? Acum, Ștefania e mai sexy ca niciodată și are niște poze pe Instagram, care îi bagă pe bărbați în boală.

Ultima fotografie pe care Ștefania a postat este iterzisă în totalitate cardiacilor. Artista și-a scos formele la soare și și-a lăsat lenjeria intimă la vedere. Asta da imagine pentru jumătatea lunii mai! Formele ei apetisante au adunat multe like-uri, dar și o serie de comentarii legate de felul bestial în care arată. Și nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce Ștefania are un corp pe care multe femei și l-ar dori. După ce Speak a cerut-o de soție în cadrul competiției ”Asia Express”, artiștii s-au apucat deja de organizarea marelui evenimen.

Ștefania e mai sexy ca niciodată! Cum s-a pozat ”Libelula” lui Speak

”Azi a fost perfect de plaja☀️, mainile sus 🙌🏽cine s-a super bronzat astazi!!!!💕”, a scris frumoasa vedetă.

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu, și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, a susținut Ștefania pe Instagram.