Stefania are probleme de sănătate, dar a preferat să nu vorbească despre ele până acum. Despre problemele cu care îndrăgita vedeta s-a confruntat și se confruntă, nu mulți știu. „Libelula” lui Speak a ținut asta secret până acum. Dar a decis că este vremea să le povestească și fanilor despre acest subiect delicat. Vedeta este recunoscută pentru sinceritatea cu care vorbește despre orice pe Instagram.

Reclamă

Recent, vedeta nu a mai putut ține doar pentru ea probleme sale. Așa că a decis să le povestească și fanelor, mai ales că oricare dintre el s-ar putea confrunta cu asta. După participarea la Asia Express, Ștefania a devenit mult mai cunoacută. Vedetei i-au crescut numărul de urmăritori pe Instagram și se bucură de un succes imens. Lucrul pentru care fanii o apreciază cel mai mult este chiar sinceritatea.

Reclamă

Și de data aceasta, fosta concurentă de la Asia Express le-a povestit fanilor despre probleme sale. Ea nu s-a temut să le povestească despre o problemă mai veche de-a sa. Stefania are probleme de sănătate, dar le-a ținut secrete. Eeeei bine, vedeta se confruntă cu căderea părului. În ultima vreme, nu mai este chiar atât de grav. Ștefania a lui Speak a cerut ajutorul specialiștilor, iar părul ei este din ce în ce mai bine. Din fericire, problema ei s-a rezolvat pas cu pas, iar părul ei este sănătos și arată extrem de bine.

Stefania are probleme de sănătate, despre care a vorbit pe Instagram

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”, a scris Ștefania într-un InstaStory.

„Așa că am ales la farmacie să găsesc un tratament farmaceutic care să mă ajute să nu mai îmi cadă părul atât de tare sau să-l întăresc. M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin.”, a mai spus artista.