Nu multă lume a fost de acord cu schimbarea de look pe care și-a făcut-o Ștefania, iubita lui Speak.

Ștefania a fost criticată de fani, pentru alegerea sa de a se face blondă. Fosta concurentă de la Asia Express a reușit să-și șocheze fanii din mediul online. Zilele trecute, vedeta le-a promis acestora faptul că își va face o schimbare de look. Cel mai probabil, nimeni nu s-ar fi așteptat ca schimbarea să fie atât de mare. Zis și făcut.

Se pare că frumoasa iubită a lui Speak este un om de cuvânt. După ce și-a „amenințat” admiratorii că își va face o schimbare, a trecut la treabă. În urmă cu câteva zile, „Libelula” lui Speak și-a luat inima în dinți și a mers la salon. Vedeta a avut curajul de a renunța la părul lung și șaten. Ea s-a tuns și s-a făcut blondă.

Ștefania a fost criticată de fani, pentru că s-a făcut blondă

În timp ce unora le-a plăcut extrem de tare noul ei look, alții nici nu au vrut să audă. Vedeta a primit sute de comentarii și mii de like-uri în care oamenii o felicitau pentru alegerea făcută, dar și multe altele negative. Nu toți s-au putut obișnui cu îndrăzneața schimbare a vedetei. Ei nu au ezitat să îi transmită vedetei ce părere au despre părul ei și au asemănat-o cu…Raluca Bădulescu. Alții i-au spus că nu o prinde deloc acest look.

„Îți stătea mai bine înainte, acum nu te prinde deloc…”, „NUUUUU. Blond nuuuuu”, „Zici că e drogată”, „Mamăă, ești exact la Raluca Bădulescu!”, „No hate….dar mi se pare că aduci a Raluca Bădulescufără breton, cel puțin la prima vedere am crezut că ești ea.”, au fost doar câteva din comentariile răutăcioase ale unor internauți.

„Dacă stau bine și mă gândesc…n-am avut niciodată o gagică blondă :)) Va pupă blonzii!’,  a spus Speak pe Instagram.

NEW LOOK 🔥 ☀️ LATINA BARBIE☀️Ce ziceti de noul look🔥❤️☀️😍”, a scris ea în dreptul imaginilor postate pe social media.

Share.