Ștefan Stan a avut o copilărie extrem de grea.

Ștefan Stan a devenit cunoscut după ce a câștigat un concurs televizat de voci. Totuși, în spatele zâmbetului său se ascunde un trecut dureros și trist. A avut o familie diferită de restul oamenilor. Este dureros pentru acesta să-și aducă aminte de clipele grele din trecut. A înțeles mult prea târziu prin ce chinuri a trecut femeia care i-a dat viață. 

Ștefan Stan a fost invitat în cadrul unui podcast găzduit de Mihai Ghiță. Aici, Ștefan a făcut mai multe dezvăluiri cutremurătoare despre perioada în care era doar un copil. Pe Ștefan Stan l-a marcat teribil trecutul său.

social media

„Mama a avut o viață extrem, extrem de grea”

Primii ani din viața lui Ștefan Stan nu au fost absolut deloc ușori. Acesta trebuia să vadă zilnic cum mama sa era abuzată de bărbatul cu care era într-o relație la vremea respectivă. Cea care i-a dat viață lui Ștefan trebuia să contribuie în egală măsură cu acesta dacă dorea să locuiască în casa sa sau să meargă alături de acesta în concedii.

Cu toate că a crescut cei doi copii ca pe ai ei și nu a făcut niciodată diferențe între Ștefan și aceștia, bărbatului nici măcar nu îi păsa dacă ea sau copiii au ce mânca în ziua respectivă. În schimb, Ștefan și mama sa „mâncau” bătaie zilnic.

„Mama a avut o viață extrem, extrem de grea. Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Tata a spart-o cu bătaia și pe ea și pe mine. Nimeni nu a știut lucrul ăsta. Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei, nu s-a prostituat, nu a furat la nimeni nimic.”, a spus Ștefan Stan în cadrul podcastului.

Ștefan Stan a înțeles mult prea târziu ce se întâmpla de fapt în familia sa. Cu toate că mama sa trăia un calvar, aceasta nu a plâns niciodată în fața lui Ștefan. Fiind copil, el și restul fraților săi se ascundeau de bătăile pe care tatăl lor i le aplica mamei. Așadar, tatăl acestora îi mințea pe cei mici că țipetele disperate sunt ale unei femei rele, care „merita” un astfel de tratament.

„Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe „baba”. Baba era personajul rău: Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba. Și eu, neștiind că e mama, strigam: Dă-i tată, dă-i.  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine” i-a mai dezvăluit artistul lui Mihai Ghiță.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.