De curând cântărețul Ștefan Stan a lansat o noua piesa” Doar tu”, aceasta fiind nr 2 în topul preferințelor mirilor în alegerea melodiei pentru dansul de deschidere a petrecerii.
Se pare că artistul a fost asaltat cu mesaje de la viitoarele mirese, pentru ca Ștefan să interpreze melodia la evenimentul din viața acestora.
„Am fost impresionat că într-un timp atât de scurt, piesa a fost apreciată, existând deja cereri pentru valsul mirilor. Eu nici nu am apucat să filmez videoclip și m-am trezit asaltat de telefoane, fără să fac mai nimic…ceea ce evident mă bucură. Îmi sună telefonul, sunt viitori miri cărora le place melodia, dansul și și-ar dori tot acest pachet alături de mine pentru nunta lor.
Mă voi gândi la ceva special pentru miresele care își doresc să cânt în deschiderea nunții lor. Când am fost invitat de cei de la școala de dans să iau parte la filmările clipului, am fost plăcut surprins că tocmai melodia lansată de mine a fost selectată pentru realizarea acestui material video. Ba mai mult, mă bucur să vă anunț că, în urma invitației organizatorilor, voi fi prezent și la Târgul de nunți Ghidul Miresei, eveniment ce va avea loc în perioada 21 – 23 februarie la Romexpo.”

Reclamă