Este pentru prima dată când artistul povestește dramele prin care a trecut în copilărie.

Ștefan Stan a devenit cunoscut odată cu participarea la „Vocea României”. Artistul i-a convins pe toți că are talent și, drept dovadă, a plecat cu marele premiu acasă. După o perioadă, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și a decis să se dedice mai mult vieții de familie.

Ștefan Stan a moștenit talentul și ambiția de la mama lui. Artistul i-a povestit lui Marius Ghiță toate greutățile prin care a trecut femeie doar pentru ca lui și fraților săi să le fie bine. Mama lui Ștefan s-a căsătorit cu un bărbat care avea deja doi copii, dar pe care aceasta i-a tratat mereu ca pe copiii ei. Femeia a lucrat o bună perioadă la fostul hotel Intercontinental din Capitală, apoi a renunțat.

Mama lui Ștefan Stan a realizat că viața de artist și, implicit, viața de noapte nu i se potrivesc deloc. Ulterior, aceasta a avansat în cariera și a ajuns să lucreze pe la diverse institute. Pe cât de bine îi merge în carieră, pe atât de rău îi mergea pe plan personal.

Ștefan Stan a trăit clipe de coșmar din cauza tatălui violent. „A spart-o cu bătaia”
Instagram

Ștefan Stan a fost afectat de diferențele pe care le făcea tatăl lui

Ștefan a povestit cu lacrimi în ochi cum mama lui lua bătaie la ordinea zilea din cauza tatălui violent. Femeia a făcut multe sacrificii de dragul lui și de dragul ideii de familie. Artistul nu a mai vorbit niciodată, până acum, despre aceste episoade care i-au marcat profund copilăria.

„Fiecare salariu pe care îl lua cât timp stătea cu taică-miu, ea era „obligată” să plătească jumate-jumate. Toate concediile pe care le făcea când eram mic la Herculane, la Muntele Roșu, ea plătea benzina jumate-jumate cu tata pentru că așa i se spunea.

 Tata lucra la Banca Națională, dar era liftier sau lăcătuș mecanic. Având doi copii măricei, un băiat și o fată, a găsit în mama salvarea aia de a merge mai departe. Mama i-a crescut ca pe copiii ei și nu a făcut nicio secundă vreo diferență. Tata lua pui la rotisor și se închidea cu ei în bucătarie și mâncau.”

Din păcate, mama lui Ștefan Stan s-a stins din viață. Acela a fost momentul în care artistul a considerat că nu mai are familie și a trebuit să meargă mai departe cu fruntea sus.

„Vorbim de bătăi, de dat afară din casă, de dormit prin poduri. Eu eram în casă cu frații mei, iar în sufragerie, tata o bătea pe mama. Mama mea a murit de cancer, 20 de metastaze la cap”, a povestit artistul în emisiunea „În Oglindă”.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.