În doar patru zile, Ştefan Mandachi a reușit să strângă suma de 463.000 euro. Primii care s-au implicat în campania sa, sau fost Victor Ponta și președintele USR -Dan Barna. Fiecare persoană care alege să cumpere un centimetru de autostradă sau chiar mai mult, va dona banii automat şi va primi un certificat de proprietar, iar la final va fi făcut un monument pe care vor fi trecute toate numele donatorilor. Ştefan Mandachi a început donaţia cu 10.000 de euro.

Reclamă

Câţi bani s-au strâns până acum?

„Oameni buni, în PATRU ZILE, în doar patru zile!!! 463.000 euro.

dimineață eram cu moralul la pământ. Cei mai mulți ne ajută, dar sunt și unii din țară care ne înjură, încearcă să ne descurajeze, fac filme anti-donații să ne murdărească. Ceilalți se uită la ei și dau like. Sau mai sunt alții, care chiar dacă n-ar fi deacord că ne insultă, totuși dau scroll plictisiți… apoi se uită la filme în continuare.

Dar când mi-a spus Oana câți bani avem în conturi, era să cad de pe scaun! La propriu! Am înconjurat biroul de 15 ori. Dacă aș putea, aș îmbrățișa pe fiecare donator de centimetri în parte! Strâns strâns! Mulțumim, mulțumim, mulțumim!!!

IATĂ CE AȚI FĂCUT VOI: UN MIRACOL, ASTA AȚI FĂCUT! CEI MAI MULȚI DINTRE NOI FACEM MINUNI! Suceava se va ridica, vă promit! Acum presupun că nu mai aveți dubii, da?

Ceea ce a reuşit să facă tânărul afacerist este unic în România, acesta dând dovadă, încă odată, dacă mai era nevoie, de cât de mult contează să fim solidari, uniţi, să dăruim şi să ne ajutăm la nevoie. Dacă metrul de autostradă se va vinde complet, se vor strânge 3 milioane de euro, bani care merg direct în sprijinul medicilor.

Este cea mai mare strângere de fonduri din istoria unui oraș din provincie!!! S-au strâns cei mai mulți bani din donații din istoria Sucevei. Fără subscripție publică, fără recame pe tv, fără ajutor de la Stat. În patru zile, doar eu de la un birou (împuns de peste tot) și ajutat online de o mânuță de oameni voluntari (sub supervizarea Oanei). Fără PR, fără specialiști de fundraising. Ce vreți să fac, să bag capul în pământ? :))) Da, noi!

Și acum, vă las pe voi să faceți socoteala: în câteva luni, un guvern a strâns pentru “Cumințenia pământului” a lui Brâncuși câteva sute de mii de euro, până într-un milion! Cu PR, cu brigăzi de televiziuni și radiouri. Noi în patru zile. Evident, nu comparăm vremurile, dar trebuie să avem totuși un reper.

Vom ajunge la TREI MILIOANE DE EURO!!! Hai, acum e momentul, nu vă lăsați!!! Vă rog! Greul abia acum începe!

Niciun leuț nu se cheltuie fără monitorizarea noastră, fără transparență, fără acordul spitalului, fără avizul Asociației studenților mediciniști, fără avizul expertului pe achiziții, fără aviz Crucea Roșie Suceava și fără ștampila avocatului + cu negocieri aprige cu furnizprii. Sunt zilnic în telefoane cu spitalul și cu alte instituții care au nevoi reale.

Continuați să luați centimetri! Provocați prietenii! Chiar dacă sunteți din alt oraș, inclusiv din București, nu se știe când veți avea vreodată nevoie. Roata se întoarce. Vă rugăm din suflet să ajutați Suceava. www.1CM.ro. De data asta, facem noi treaba și arătăm că putem și fără victimizare.

ATENȚIE! Mulți dintre voi, din dorința de a ne ajuta, postați conturile! Nu mai faceți asta! Cine știe ce infractori se găsesc să modifice vreo cifră sau ceva, Doamne ferește. Adică inițial se dă susținător, apoi schimbă vreun cont. Îndrumați-vă prietenii, rudele, cunoștințele să intre pe SITE. Doar acolo sunt conturile oficiale!!!”, este mesajul publicat de Ştefan Mandachi.