Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au reușit să își surprindă fanii cu prima melodie pe care au lansat-o împreună. Piesa se numește ,,Crăciunul, vine Crăciunul”

Cum sună melodia pe care a lansat-o alături de Lavinia Pîrva

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au lansat o melodie împreună. Cei doi radiază de fericire în videoclipul piesei ,,Crăciunul, vine Crăciunul”. Aceștia au postat câte un mesaj în social media, unde își invită fanii să le asculte duetul, dar și piesa în întregime pe Instagram. Fanii se arată încântați de colaborarea celor doi.

,,Am fost onorată să cânt alături de soțul meu, Ștefan Bănică acest cântec de Crăciun. Sper să vă placă și să vă bucurați de el”, a fost mesajul Laviniei Pîrva pe contul personal de Instagram.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva și-au surprins fanii cu prima melodie împreună. Cei doi au ales ținute elegante. Aceasta a purtat o rochie roșie, cu o crăpătură pe picior, la care a asortat o pereche de cercei argintii și o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Nici artistul nu l-a lăsat mai prejos. Acesta a optat pentru un costum alb, la care a asortat un papion negru. Pe lângă faptul că piesa este despre atmosfera de Crăciun, melodia transmite și energia celor doi, care se pare că sunt mai fericiți ca niciodată. Momentele de tandrețe nu au lipsit din videoclip, motiv pentru care fanii i-au felicitat. Și nu doar pentru asta, ci pentru piesa care reușește să transmită emoția sărbătorilor.

,,Cât am așteptat acest duet între 2 muzicieni din generații diferite!”, ,,Vocile lor se armonizează perfect și sper că e doar începutul unei colaborări muzicale de durată”, ,,Superbă melodia, sunteți minunați împreună”,  ,,Sărbători fericite!”, ,,Felicitări oameni buni, frumoși și talentați”, ,,Sărbători cu bine și multă sănătate!”, ,,O capodoperă muzicală”, ,,Felicitări echipei dar și casei de discuri care a semnat o astfel de piesă”, sunt câteva dintre comentariile internauților.