Moartea lui Alexandru Arșinel a provocat mii de lacrimi. Printre cei care au transmis mesaje de regrete, s-a numărat și Ștefan Bănică. Iată ce a spus cântărețul despre îndrăgitul actor

Marele actor, Alexandru Arșinel s-a stins din viață la 83 de ani, chiar ieri, pe 29 septembrie. Regretatul artist a lăsat în urmă o mulțime de regrete și o durere imensă în sufletul celor care l-au iubit. Atât printre persoane publice, dar și printre oamenii de rând, Arșinel a avut un loc special.

Cei care și-au exprimat durerea și regretul au fost mulți…de la oameni politici, până la prezentatori, artiști și alte persoane din lumea mondenă. De netrecut cu vederea este și mesajul lui Ștefan Bănică JR. care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a postat un mesaj cu privire la decesul lui Arșinel.

Ștefan Bănică, copleșit de moartea lui Arșinel

Printre numeroasele mesaje pe care le-au transmis colegii actorului și vedetele pe rețelele de socializare, s-a regăsit și cel al lui Ștefan Bănică. Cântărețul și-a exprimat regretul și emoția pe care i le-au provocat moartea lui Arșinel.

„Am jucat, am cântat împreună cu Alexandru Arșinel. Drum bun, nea Sandu! Dumnezeu să te odihnească!”, este mesajul trist transmis de Ștefan Bănică Jr. pe rețelele de socializare.

Ștefan Bănică, reacție dureroasă după moartea lui Alexandru Arșinel. Mesajul sfâșietor postat de artist
arhivă presă

Mirela Vaida, devastată de moartea lui Arșinel

„Sunt şocată…nu am vrut niciodată să accept că toată perioada se va termina aşa, nu am vrut să accept. Îi datorez foarte multe, m-a angajat, a crezut în mine, m-a distribuit în spectacole, mi-a dat un câmp de exprimare artistică, iar asta pentru mine a fost una dintre cele mai mari bucurii pe care o voi împărtăşi copiilor şi nepoţilor care nu îl vor vedea decât în filme.

Sunt devastată. Toţi colegii mei cred că simt acelaşi lucru, se simt debusolaţi. Ne simţim singuri şi trişti pentru că ne pleacă marii actori. Aveam spectacol peste două-trei zile la Teatrul de Revistă, nici nu ştiu ce o să facem dacă se mai joacă sau nu. Am mai pierdut o mare legendă a scenei româneşti. Dumnezeu să-l ierte!”, a transmis Mirela Vaida.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.