Ștefan Bănică Jr. experimentează clipe grele în această perioadă, căci se împlinesc nici mai mult, nici mai puțin decât 25 de ani de când tatăl lui, celebruul artist Ștefan Bănică, s-a stins din viață. Cântărețul a scris un mesaj extrem de emoționant în mediul online pentru tatăl său care nu se mai află prrintre noi de atâta timp.

Reclamă

Ștefan Bănică Jr. este artisul care a făcut istorie cu piesele lui foarte energice și pline de viață. Este foarte apreciat și iubit de fani. Iar acest lucru se datorează carierei sale impecabile pe care încă o are artistul. Artistul reexperimentează o durere cumplită în aceste momente. Este profund îndurerat din cauza morții tatălui său chiar și acum.În semn de recunștință pentru ceea ce a făcut pentru el, cântărețul a scris câteva rânduri pline de emoție despre marele actor care s-a stins din viață în urmă cu 25 de ani.

Reclamă

Ștefan Bănică mărturisește faptul că tatăl său a reprezentat un adevărat model. Mai mult decât atât, a adus numeroase contribuții pentru el mai ales în ceea ce privește cariera sa. A avut ocazia să învețe multe lucruri de la acesta. Ștefan Bănică mai își exprimă dorința ca tinerii să afle depre acest mare actor care a fost odată. Mesajul a fost unul foarte emoționant, iar fanii de pe rețelele de socializare au fost la sentimentul artistului.

Cum a sunat mesajul scris de Ștefan Bănică în mediul online?

”Astazi se implinesc 25 de ani de la plecarea tatalui meu, marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ. Tatăl meu a însemnat, pentru mine, un model. M-a influențat în alegerea profesiei. Apoi am învățat și am „furat”, așa cum se spune în meseria noastră, tot ce ține de implicare, seriozitate, devotament, de timing, urmărindu-l cum joacă. A fost un om vesel, cu dragoste imensă pentru oameni și pentru viață. Îmi doresc ca prin acest material dedicat lui, pe care l-am realizat acum 25 de ani, dupa ce a plecat dintre noi, generațiile noi să-l cunoască mai bine, iar ceilalți să se bucure încă o dată văzându-l și ascultându-l.”, au fost rândurile pe care artistul le-a scris despre tatăl său.

Ștefan Bănică, mesaj plin de durere după 25 de ani de la moartea tatălui său

Ștefan Bănică, mesaj plin de durere după 25 de ani de la moartea tatălui său