Ștefan Bănică Jr. a ținut în umbră motivele despărțirii de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Cele două femei frumoase au stat la brațul său și au trăit povești de iubire al căror final pare că se aseamănă. 

Chiar dacă are o relație apropiată cu televiziunea, Ștefan Bănică Jr. a încercat să se ferească de presă. A fost înconjurat doar de femei frumoase, iar acum este căsătorit cu Lavinia Pârva. De-a lungul timpului, vedeta a avut de suferit din cauza speculațiilor din spațiul public. O ultimă întâmplare a fost atunci când ,apărută fără verighetă, soția lui ar fi fost întrebată dacă divorțează. Nici fostele sale relații nu s-au bucurat de intimitate absolută. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două femei cunoscute din România, care au fost ținta presei.

Ștefan Bănică Jr. , alături de fiica sa și a Andreei Marin
Instagram

Cele două relații au primit mediatizare și atenție exagerată

În trecut, Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin au format un cuplu timp de 7 ani. Cei doi foști soți au format o relație cunoscută din showbiz-ul românesc, iar rodul iubirii lor este Violeta, fiica care se află acum în grija ei. Deși au existat numeroase discuții în spațiul public, oamenii nu s-au așteptat la despărțirea celor doi. S-a zvonit de mai multe ori că Bănică ar fi devenit agresiv în relația de familie, fapt ce i-a și separat.

Înainte de căsnicia cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. s-a afișat cu Mihaela Rădulescu.Motivul despărțirii ar fi fost atunci infidelitatea cântărețului. Fiind două persoane publice apreciate din televiziunea românească, au stat sub observația jurnaliștilor și astfel relațiile lor au fost mediatizate.

Despre divorțul de cele două femei celebre din showbiz, Ștefan Bănică a vorbit în cadrul unui podcast alături de Mihai Morar.

„Relaţiile au avut de suferit în urma acestei atenţii exagerate. Aceasta a venit mai mult din partea doamnelor, fiind persoane publice și având o altă meserie decât a mea. Meseria mea este pe scenă.

Eu pe scenă vorbesc despre mine, nu despre alții. Actorul asta face: vorbește despre el în pielea altora. Când ești moderator sau prezentator TV vorbești despre povestea altora”  a declarat Ștefan Bănica Jr. în cadrul podcast-ului „Fain&Simplu” alături de Mihai Morar.