Iată cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie! A atras toate privirile

Lavinia Pîrva a devenit adepta unor apariții din ce în ce mai WOW în mediul online. Soția lui Ștefan Bănică se bucură de vară la cote maxime și nu ezită să împărtășească asta cu fanii ei. 

În ultima ei postare pe Instagram, vedeta s-a fotografiat în costum de baie, pe plajă. Soțul său are cu ce se mândri, încât silueta solistei pare trasă ca prin inel.

Lavinia Pîrva, din ce în ce mai sexy! A atras toate privirile pe litoral

Bruneta are extrem de mare grijă la modul în care arată. Investește în imaginea ei, iar rezultatele nu întârzie să apară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Vedeta a vorbit deschis despre operațiile estetice

În ultimul timp, tot mai multe guri rele pun frumusețea ei pe spatele bisturiului. Lavinia Pîrva a vorbit însă deschis despre acest subiect.

„Eu cred că dacă simți nevoia… pentru că toate lucrurile astea pornesc din interior… dacă nu te simți bine în pielea ta și te ajută să prinzi încrede în tine, poți s-o faci, de ce nu?!

Mie personal, dacă la mine te referi, îmi place să mă îngrijesc. S-a scris în nenumărate rânduri că am nu știu câte operații estetice.

Și vreau să spun că nu, eu am într-adevăr o singură intervenție a bustului și asta am făcut-o după ce am născut pentru că am simțit această nevoie, în rest eu nu am operații estetice.

colaj substantial

Nu am operații estetice la față, nu am operații estetice pe nicăieri, dar îmi place să mă îngrijesc”, a declarat Lavina Pârva, la „Întrebarea mesei rotunde”, citată de Impact.

Aceasta susține că îi place să își facă diverse tratamente la față. „Dar non-invazive, astea nu sunt operații estetice.

Dar când simt nevoia s-o fac, o fac. Și într-adevăr, am cunoscut un om extraordinar, care îmi cunoaște foarte bine fața. (…)

Dacă vreodată aș simți nevoia să fac asta, de ce nu?! Dar eu mă simt foarte bine cu mine, nu am niciun fel de problemă”, a povestit vedeta, potrivit impact,ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!