Multe vedete din showbizul românesc aleg să meargă pe litoral vara aceasta. Totuși, nu este și cazul lui Smiley și a Ginei Pistol. Cei doi au ales să se relaxeze, pentru câteva zile, la munte. Așadar, cei doi au ales o destinație liniștită, unde se pot relaxa alături de micuța lor, Josephine. Iată ce stațiune au ales cei doi.

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Totuși, cuplul a decis să mai ia o pauză de la agitația din Capitală și au ajuns la concluzia că au nevoie de o vacanță liniștită. Așadar, cuplul, împreună cu micuța lor, Josephine au decis să meargă la munte câteva zile.

social media

Smiley și Gina Pistol, în vacanță alături de fiica lor Josephine

Smiley și Gina Pistol se bucură de o frumoasă și relaxantă vacanță la munte, alături de fiica lor Josephine. Aceștia au ales o destinație liniștită, fără prea mulți turiști. Cum toate celebritățile aleg să meargă pe litoral în ultima perioadă, Smiley și Gina au ales să meargă la munte, mai exact în Poiana Brașov.

„Petrecem câteva zile la munte. Este liniște, răcoare și puțini turiști. Perfect!”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Cât costă o noapte de cazare în Poiana Brașov

Dacă vrei să te relaxezi și tu pentru câteva zile într-o zonă montană liniștită și mai lipsită de turiști, îți prezentăm prețurile de cazare în Poiana Brașov. Cât despre Smiley și Gina Pistol, cei doi împreună cu fetița lor au ales să se cazeze la un hotel de patru stele, prețul pentru o singură noapte fiind 600 de lei.

Totuși, dacă dorești să te cazezi la alte hoteluri din zonă, prețurile pot varia între 300-600 de lei pe noapte. Prețul pentru o singură noapte la munte, la un hotel de trei stele poate fi între 200 și 300 de lei.