Românii se pot bucura din plin de primele zile de schi în stațiunea Păltiniș

Stațiunea în care este dat startul sezonului sporturilor de iarnă este Păltiniș. Astfel, turiștii sunt așteptați să se bucure din plin de distracție, muzică bună și preparate delicioase, la munte.

Stațiunea în care se dă startul iernii va fi arhiplină în următoarele zile

Stațiunea Păltiniș este una dintre cele mai cunoscute din România. An de an, sute de mii de turiști poposesc aici pentru relaxare și aer curat. De altfel, sporturile de iarnă sunt la mare căutare în zonă. Cel mai mare resort din stațiunea Păltiniș care își așteaptă turiștii a pregătit deja startul acestui sezon.

Astfel, doritorii care ajung la munte în această perioadă vor avea parte de momente unice.

Gradul de ocupare al stațiunii Păltiniș este destul de mare deja. Totuși, cu puțin noroc mai reușești să găsești locuri de cazare.

Acestea pornesc de la 250 de lei pe noapte și pot ajunge la câteva sute bune de lei, în funcție de facilități. Dincolo de acești bani trebuie să aveți în vedere că va fi nevoie și de un buget separat pentru restul activităților.

De altfel, plata cartelelor de acces pe pârtie vă va ușura de câteva sute de lei. Dacă doriți să savurați un desert delicios sau un vin fiert la baza pârtiei, costurile vor crește cu siguranță.Totodată, dacă nu ajungeți la munte cu echipamentul adecvat, nu vă faceți griji. Puteți închiria unul de aici, însă trebuie să puneți la bătaie alți bani.

O variantă de cazare la munte mai accesibilă

Turiștii care nu țin atât de tare sa beneficieze de răsfățul serviciilor unui hotel de lux, au la îndemână o altă variantă de cazare mult mai ieftină. Este vorba despre cabanele de la munte. Puteți opta pentru închirierea unei astfel de locații pentru un grup. În acest mod, cheltuielile se vor împărți, iar costul total va fi unul rezonabil.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.