Reclamă
Reclamă

O stație GPL din localitatea Corcova, județul Mehedinți, a fost cuprinsă de flăcări duminică dimineață, 30 iunie, după un accident rutier între două autoturisme.

Conform Centrului Infotrafic, impactul dintre cele două mașini a dus la ricoșarea uneia dintre ele într-un recipient GPL al stației, provocând incendiul.

Autoritățile locale au informat că, în momentul de față, nu sunt persoane rănite și se intervine pentru stingerea incendiului.

Reclamă

Traficul rutier a fost oprit în totalitate pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipelor de urgență.

În continuare, pompierii lucrează la localizarea și lichidarea incendiului, iar autoritățile recomandă evitarea zonei.

Raportându-se la situația de față, reprezentanții ISU Mehedinți au declarat: „În prezent, nu sunt raportate victime. Echipele de intervenție vor rămâne la fața locului până când focul va fi complet stins și zona va fi sigură”.

La locul incidentului, mai multe autospeciale de pompieri au fost mobilizate pentru a gestiona situația critică și a preveni extinderea flăcărilor.

Agenții de poliție au izolat perimetrul și dirijează circulația pentru a menține siguranța tuturor participanților la trafic.

Reamintim că, în cazul unei situații de urgență, este esențial să răspundem cu calm și să urmăm indicațiile autorităților competente.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro