Reclamă
Reclamă

Un grup de staruri de pe platforma online Youtube au desfășurat în ultime vreme o acțiune caritabilă ce a avut drept scop strângerea de fonduri pentru plantarea copacilor în zonele care duc lipsă de faună. Suma pe care au reușit să o strângă prin intermediul urmăritorilor este una impresionantă, atingând 6 milioane de dolari.

Totul a pornit de la youtuberul Jimmy Donaldson care a fost provocat în luna mai a acestui an să planteze 20 de mii de copaci pentru a-și sărbătorii cei 20 de mii de urmăritori pe care îi are pe canalul său.

Acțiunea a evoluat de atunci, iar Jimmy a ales să facă echipă și cu alți youtuberi pentru a duce la bun sfârșit această sarcină. Campania se numește #TeamTrees, iar pentru fiecare dolar donat până acum s-a promis plantarea unui copac.

Toți banii strânși se vor duce către o organizație non-profit care va pune în practică cele promise și va planta acești copaci în toată lumea. Strângerile de fonduri au început din data de 25 octombrie, iar în doar 48 de ore s-a strâns impresionanta sumă de 5 milioane de dolari, 1.75 de milioane fiind donați chiar de YouTube.

Reclamă

Peste 600 de youtuberi sunt implicați în această acțiune, iar strângerile de fonduri nu s-au încheiat încă.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro