Starul K-pop Sulli, găsită moartă în propriul apartament

Choi Jin-ri, cunoscută cu numele său de scenă Sulli, a fost găsită moartă la vârsta de doar 25 de ani, în propriul apartament.

Cadavrul a fost găsit chiar de impresarul artistei, după ce nu a reușit să comunice cu ea timp de mai bine de 20 de ore și a decis să îi facă o vizită să se asigure că este în regulă. Poliția a fost anunțată de urgență, însă nu s-a mai putut face nimic. Fata a fost declarată moartă, iar zilele acestea urmează să fie desfășurată o anchetă care să determine cauza morții ei.

Sulli și-a început cariera ca artistă în anul 2005 în Coreea de Sud, iar de atunci a fost permanent în lumina reflectoarelor. În anul 2008 a debutat ca și cântăreață în trupa f(x), iar în anul 2018 și-a început activitatea pe cont propriu.

Se pare că vedeta a avut probleme mintale de-a lungul anilor, fiind cunoscută pentru perioadele în care alegea să se retragă din lumina reflectoarelor. Motivul acestor absențe a fost oboseala fizică și mentală.

Tocmai aceste evenimente din trecut îi fac pe fani să creadă că Sulli nu a fost victima unei crime, ci că ea s-a sinucis. Confrom activității ei online din ultime vreme, ea se confrunta cu critica celor din jur, de care era foarte afectată.

Chiar artista a declarat: „Nu sunt o persoană rea. Îmi pare rău. De ce spuneți lucruri rele despre mine? Ce am făcut să merit asta?”

 

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii