Două dintre victimele exploziei produse vineri la magazinul Dedeman din Botoșani, internate la Spitalul Floreasca, sunt în continuare în stare gravă. Alți doi pacienți, internați la Iași, au fost detubați, cu toate că starea unuia dintre ei rămâne instabilă.

Numărul total al victimelor exploziei este 15, opt dintre acestea fiind externate deja din Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani. „Doi pacienți internați la Spitalul Clinic de Urgență București (Floreasca) sunt în continuare intubați, iar starea lor rămâne gravă, având în vedere că le sunt afectate căile respiratorii”, transmite Ministerul Sănătății.

În ceea ce privește situația celor trei pacienți de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon din Iași: doi pacienți internați la unitatea de arși au fost detubați – unul este stabil, cu prognostic favorabil, al doilea încă instabil – , iar cel de-al treilea pacient internat la ATI este stabil cu evoluție favorabilă.

Cei doi pacienți de la Spitalul Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani au stare generală bună, iar evoluția este favorabilă.