Oana Lis a oferit primele declarații despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei. Cum se simte acum Viorel Lis

Starea de sănătate a lui Viorel Lis este din ce în ce mai șubredă. Din păcate pentru acesta, tot mai multe afecțiuni medicale i-au fost descoperite în ultimii ani. Ca întotdeauna, Oana Lis este cea care-l îngrijește în momentele grele și nu îl lasă niciodată singur. 

De mai bine de o săptămână de când a ajuns la spital, Viorel Lis nu se află într-o situație mult prea bună. În momentul de față nu se mai poate deplasa singur și se află într-un centru de recuperare.

Oana Lis a oferit ultimele informații despre starea de sănătate a soțului ei

Pentru presa din România, Oana Lis a mărturisit că starea fostului primar nu este excepțională. Este în scaun cu rotile și perioada de recuperare va dura o perioadă de timp.

„Este într-un centru de recuperare. E în scaun cu rotile. Vă dați seama, situația nu e tocmai agreabilă, dar e pe recuperare.

Social media

Nici eu nu mă simt prea ok și nu pot să mai dau detalii. Va mai fi o perioadă în acest centru de recuperare”, a declarat Oana Lis, potrivit fanatik.ro.

Pe contul ei de Facebook, soția lui Viorel Lis a scris un mesaj care i-a alertat pe internauți. Vedeta a explicat în detaliu că Viorel nu mai poate merge singur deloc și starea lui de sănătate s-a degradat cu rapiditate.

„Viața nu e lapte și miere… decât în social media, în filme și în poveștile Disney!!!… În realitate lucrurile ni se întâmpla și cu bune, și cu mai puțin bune…

Instagram

Așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână…

Nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă că să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și bineînțeles am și eu durerile mele de tratat”, a scris. săptămâna trecută, Oana Lis pe pagina ei de Facebook.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!