Andreea Bănică are vârsta de 43 de ani și are doi copii. Ea este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi.

Andreea este căsătorită cu Lucian Mitrea, care îi este și manager. Însă de câțiva ani, artista activează și ca dezvoltator imobiliar. Deși are doi copii, Andreea Bănică se menține tânără și mereu surprinde cu aparițiile sale. Fie că vorbim de haine, aspect sau accesorii, artista este mereu în trend cu moda iar fanii o laudă de fiecare dată. Însă se pare că de această dată, fanii nu înțeleg ce și-a făcut Andreea Bănică la sprâncene!

Sprâncenele Andreei Bănică, aspru criticate de o internaută. Cum i-a răspuns artista
Instagram

Look apreciat în străinătate!

Andreea Bănică a postat pe pagina sa de Instagram, o poză în care se pare că și-a făcut niște modificări la sprâncene. O fană chiar a ținut să comenteze noua apariție a vedetei : „Esti frumoasa,doar sprancenele sunt ciudate.”, răspunsul Andreei a venit la scurt timp : „poate pt tine 🙈”
Un alt comentariu răutăcios al unei fane, nu a întârziat să apară : „Muzica ta e superba si tu esti foarte frumoasa ,dar crede ma ca sprancenele nu te ajuta ,sunt masculine periate ciudat :)”.

În străinătate este un look foarte apreciat. Multe vedete apelează la tot felul de metode pentru a avea sprâncene cât mai groase și dese. Oamenii de știință spun că femeile cu sprâncene mai groase, cum ar fi modelul Cara Delevingne și actrița Audrey Hepburn, sunt mai atractive pentru bărbați – în special pentru cei care caută o parteneră pe termen lung. Da, da este un lucru dovedit științific.

Sprâncenele sunt una dintre cele mai vizibile părți ale feței

Cu cât sunt mai groase, cu atât ies mai mult în evidență ochii.  Sprâncenele groase merg, de asemenea, cu orice fel de make-up. Din păcate nu toți ne naștem cu sprâncene groase ca să putem fi acum în trend cu moda. Astfel, tot mai multe vedete apelează la diverse soluții pentru a avea sprâncene groase și pline.