“Cui nu îi plac gadgeturile gratis?”

Reclamă

Cam așa sună noua campanie de promovare a platformei Spotify. Compania oferă boxe Google Home Mini oricui plătește pentru o subscripție la Spotify, care pornește de la 10 dolari pe lună.

Cu toate că sună prea bine să fie adevărat, oferta este limitată. Așa că împătimiții de muzică ar trebui să se grăbească pentru a intra în posesia uneia dintre boxele Google.

Reclamă

Google Home Mini este o boxă lansată în anul 2017 de către compania Google. Pe piață, aceasta costă în jur de 50 de dolari, însă Spotify pare că le oferă gratis.

Ce trebuie să faci pentru a primi o astfel de boxă?

În primul rând, trebuie să te autentifici în contul tău de Spotify, apoi să optezi pentru varianta Premium de utilizare a platformei. Asta va implica să îți introduci datele, să alegi planul tarifar pe care îl dorești și să faci plata pentru serviciul lunar.

Dacă ești printre norocoșii care primesc acest cadou din partea Spotify, vei primi un link prin email pe care va trebui să îl accesezi, care te va trimite către magazinul online Google. Vei vedea că pagina care s-a deschis este cea cu boxa Google Home Mini, dar care acum are prețul redus la zero. După ce introduci datele livrării, produsul va ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.