Mira a speriat-o pe mama sa când au ieșit la plimbare cu mașina vedetei.

Mira și-a îndeplinit un vis și i-a făcut o farsă mamei sale. Cele două au mers într-o plimbare cu noua mașină a vedetei și a iubitului ei, dar a făcut un lucru neașteptat. 

Mașinile cu mulți cai putere reprezintă visul majorității persoanelor și au destule motive pentru acest lucru. Ele îți oferă o satisfacție aparte când le conduci, iar momentul în care calci accelerația mai tare și își arată puterea, este plăcerea multora.

Acest lucru a făcut și Mira cu mama sa. Deși totul părea o plimbare liniștiră, vedeta a prezentat câteva funcții ale sale și a vrut să arate ce poate și motorul. A apăsat mai tare accelerația iar mama ei s-a speriat groaznic. Imediat după, a arătat stări de greață, în timp ce Mira rădea de ea și se bucura ce a făcut. După câteva secunde, mama sa i-a spus că va trebui să meargă la spital dacă mai continuă așa. Internauții s-au amuzat pe cinste în momentul în care au văzut filmarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

„Mira, mi-e rău, mi-e rău. Nu mă mai urc cu tine niciodată în mașină. Mi s-a dus stomacul…Ce emoții am, Încep să mă rog, nu mai face așa ceva. Vrei să mă duci acum la spital?”, spunea mama artistei.

Mira și Levi Elekes au un nou membru al familiei

În urmă cu puțin timp, Mira și Levi Elekes și-au cumpărat mașina mult dorită. Aceștia au ales un model de la Tesla și sunt extrem de mulțumiți de varianta aleasă. Cântăreața a plâns de fericire când a condus-o prima dată, bucurându-se că tot ce și-a dorit a putut să ducă la bun sfârșit.

Noul membru al familiei. Sunt super recunoscătoare pentru tot. Am plâns de fericire când am condus-o astăzi fiindcă am realizat că în urma muncii am reușit să fac cam tot ce mi-am dorit vreodată. Nu uitați că după muncă…și răsplată”, a scris Mira pe contul ei de Instagram. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.