Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ca inadmisibil apelul declarate de Elena Udrea în dosarul „Gala Bute”. 

Elena Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor, după ce a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Astăzi, fosta blondă de la Cotroceni nu a primit vești prea bune, iar speranțele ei la libertate se năruie. Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins apelul. Astfel, fostul ministru mai rămâne cu o singură cale de atac.

Astăzi, 23 septembrie, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ca inadmisibile apelurile declarate de Elena Udrea, Rudel Obreja și Tudor Breazu în dosarul „Gala Bute”.  Așadar, un complet de cinci judecători a refuzat încă o încercare a Elenei Udrea de a fi eliberată din închisoare. Decizia Curții este una definitivă.

„Cu majoritate, respinge, ca nefondate, contestaţiile în anulare formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie şi condamnaţii Udrea Elena Gabriela, Breazu Liberiu Tudor, Nastasia Gheorghe şi Obreja Rudel împotriva deciziei penale nr. 93 din data de 5 iunie 2018, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători în dosarul nr. 2303/1/2017.”, au stabilit judecătorii de la Înalta Curte.

Astfel, Elena Udrea rămâne în acest moment cu doar o singură cale de atac. Aceasta mai are pe rolul Instanţei supreme o ultimă încercare împotriva sentinţei de condamnare. Mai exact, este vorba de un recurs în casaţie. Acest verdict o să fie dat luni, 26 septembrie.

(CITEȘTE ȘI: Elena Udrea, mesaj dur din închisoare: Ce acuzații grave face fostul ministru)

Speranțele Elenei Udrea se năruie! Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins apelul în „Gala Bute”
Social media

Elene Udrea, pierdere după pierdere

Se pare că Elena Udrea nu are prea mult succes în demersurile pe care încearcă să le facă pentru a se elibera din închisoare. Aceasta a înregistrat pierdere, după pierdere și rămâne fără mutări. Recent, i-a fost respinsă și permisia de 24 de ore pe care o ceruse pentru a merge la ziua de naștere a fetiței sale. Cum nu a fost lăsată să părăsească închisoare, aceasta i-a transmis un mesaj micuței din spatele gratiilor.

„La mulți ani iubirea mea, Eva Maria! ❤ Cerurile s-au deschis astăzi pentru tine. L-am rugat pe Dumnezeu să crești sănătoasa și fericită. Să-ți aștearnă în față o cale ușoară, pe care să mergi cu încredere. Pe care să ți-o lumineze cu lumina Lui și să ți-o umple cu iubirea Lui. O cale care să te ducă acolo unde îți dorești să ajungi.

Mami, tati și buni te iubesc și sunt mereu cu tine! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat să trăiesc această minune care ești în viața mea! Îți mulțumesc pentru înțelegerea, puterea și dragostea ta pentru mine până la infinitul, infinitului. Să ști că în fiecare clipă gândurile mele sunt la tine și că oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta!( Mama)”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.