Spectacolul Aerian – O Premieră În România

Exhibiții de zbor care îți taie răsuflarea

Aerodromul Băneasa este astăzi și mâine locul unde privirile vor fi ațintite spre cer. Piloții militari români vor oferi un spectacol unic de evoluții aeriene. Vei vedea avioanele F-16 Fighting Falcon, IAR-99 Șoim și multe altele. Vei simți adrenalină și vei înțelege profesionalismul Forțelor Aeriene Române.

Militari din diferite țări vor fi prezenți. Avioane și elicoptere vor zbura împreună într-un dans aerian impresionant. Lansări de parașutiști vor fi, de asemenea, parte din show.

Tehnologie de vârf expusă la sol

Dar nu doar cerul va fi plin de surprize. La sol, expoziția statică va fi un adevărat muzeu viu al tehnologiei militare. De la avioane MiG-21 LanceR și F-16 Fighting Falcon la rachete sol-aer HAWK. Vezi și înțelege cum funcționează aparatele de zbor și tehnicile de apărare.

Simulatoarele de MiG-21 LanceR vor aduce un plus de noutate. La standul Forțelor Aeriene Române poți trăi o experiență reală de zbor.

Invitați internaționali – colaborare și înțelegere

La invitația Statului Major al Forțelor Aeriene, militari din Germania, Olanda și alte țări vor fi prezenți. Ei vor expune tehnica din dotare și vor participa la evoluțiile aeriene. O ocazie rară de a vedea colaborare și înțelegere între forțele aeriene ale lumii.

  • Data și locația: 25-26 August, Aeroportul Băneasa.
  • Intrarea: Liberă!

O Demonstrație de Forță și Pregătire în Contextul Regional Tensionat

Acest eveniment grandios vine într-un moment în care privirile întregii Europe sunt îndreptate către situația tensionată din est. Spectacolul aerian nu trebuie să fie văzut doar ca o demonstrație de forță și măiestrie, ci și ca o reamintire a importanței pregătirii continue.

În contextul în care Rusia a atacat Ucraina, o țară vecină cu noi, pregătirea și vigilanța nu sunt doar cuvinte. Acestea sunt valori pe care Forțele Aeriene Române le duc mai departe cu seriozitate și dedicare. Evenimentul de la București este și o ocazie de a ne aminti că pacea și siguranța sunt valori care trebuie păstrate și apărate în fiecare zi.

Ești invitat să te alături , să trăiești și să înțelegi ce înseamnă pregătirea și profesionalismul în Forțele Aeriene Române. Spectacolul și tehnologia de vârf te așteaptă. Nu rata acest eveniment extraordinar! Împreună vom trăi emoții și vom celebra dedicarea și măiestria piloților noștri.