Speak și Cristina Ștefania sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă, iar cei doi au planuri mari, mai ales după ce tânăra a fost cerută în căsătorie de artist. Chiar și așa, Codin Maticiuc a glumit pe seama lui Speak că iubita sa ar aștepta un copil. 

Codin Maticiuc a ,,aruncat bomba” în mediul online

Speak și iubita sa, Cristina Ștefania sunt plecați în vacanță, doar că planurile nu s-au potrivit cu cele din destinația exotică. Codin Maticiuc a glumit pe seama faptului că iubita artistului ar aștepta un copil. Gluma făcută de acesta vine în contextul în care cei doi sunt în izolare într-un hotel în Jakarta.

,,Speak și Ștefania așteaptă un copil. În exclusivitate vă spun. Clar, nici ei nu știu, dar ce să facă, pentru că sunt în izolare. Cred că e a zecea zi de izolare, și cine știe cât mai au de stat într-o cameră de hotel. Net au de curând. Păi, băi Speak, acum e momentul. Dacă nu faceți acum. Bine ai venit în club, tati”, a spus Codin Maticiuc pe Instagram.

Speak și Ștefania urmează să devină părinți? Codin Maticiuc i-a dat de gol pe cei doi: „Bine ai venit în club, tati”
Social media

Chiar dacă Codin Maticiuc a glumit pe seama faptul că aceștia se află în izolare, moment potrivit pentru a se gândi la un copil, condițiile de acolo nu sunt deloc pe placul celor doi.

„Deși pare că suntem în izolare, nu suntem, suntem afară. Putem să ieșim pe o terasă, au și piscină aici, dar nu ai voie să faci baie. Măcar e bine că putem ieși, pentru că în cameră nu se poate sta. De când am intrat aseară în cameră mi s-a înfundat nasul, mă doare gâtul. Eu un mucegai, ceva de nedescris. Am dormit cu masca pe față toată noaptea. Dar măcar putem să stăm afară și o să stăm până seara.

Deci acest hotel este în top trei hoteluri de izolare din Jakarta… și am ales cea mai scumpă, cea mai frumoasă cameră, să fie ce mai nebună și e mai rău ca în Asia. Deși ea nu artă rău, artă ceva vechi, stilul Eforie anii ’90. Este foarte mizerie și e foarte mult mucegai. Mâncarea e îngrozitoare și nici nu ne lasă să comandăm din altă parte. În ritmul acesta ne curățăm în câteva zile”, a declarat Speak.