Pe Speak îl știe acum toată lumea, dar foarte puțini au idee despre cum era viața artistului înainte de a ajunge cunoscut în întreaga țară. Artistul a reușit să atragă și mai tare atenția sa, în urma participării la emisiunea Asia Express alături de viitoarea lui soție, Ștefania. Cei doi s-au făcut remarcați în cadrul acestui show TV, iar momentul cererii în căsătorie este unul pe care telespectatorii nu au cum să îl uite vreodată.

Speak nu a avut o copilărie normală, ca alte persoane

Rare sunt momentele în care iubitul Cristinei Ștefania vorbește despre trecutul său, despre copilărie și despre momentele prin care trecea la vremea aceea. Ei bine, în cadrul unui podcast găzduit de Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu, el a simțit nevoia să își deschidă inima în fața celor care îi urmăreau.

Se pare că îndrăgitul artist crede despre copilăria sa că nu a fost una normală, mai ales din cauza faptului că locuia lângă poliția municipală și făcea tot felul de nebunii. Mai mult de atât, a povestit că are un frate mai mare pe care îl lua drept model și cu care acum se înțelege de minune.

„Locuiam exact lângă poliția municipală și făceam tot felul de nebunii. Blocam străzile. Erau oameni cu camioane care veneau de pe centură pe strada noastră, iar noi rupeam semnele de circulație, le puneam pe niște capre din alea ale parcărilor private și le puneam pe stradă. Șoferii nu știau care e treaba și o luau prin parcările private. La un moment dat, s-a blocat un camion și a venit poliția (…). Eu nu am avut o copilărie normală. Mă trimiteau ai mei să stau la coadă, la rație. Am un frate mai mare decât mine cu cinci ani, ne înțelegem acum, dar când eram mici ne băteam întruna, îi furam hainele. A fost cumva exemplul meu, mă luam după el”, a declarat Speak în cadrul podcastului „Stai să zic eu”.